Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση μελών και φίλων του ΕΠΑΜ Μαγνησίας το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση:

Αγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι του ΕΠΑΜ,
δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι βιώνουμε έναν ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο και για να σωθεί το ευρώ και η Ε.Ε. και να κερδοσκοπήσουν ξένες και ντόπιες Τράπεζες, θυσιάζουν, όχι μόνο την εθνική κυριαρχία, αλλά και το ενιαίο της εθνικής επικράτειας με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (Ε.Ο.Ζ.)....


Οι χιλιάδες αυτοκτονίες, οι χιλιάδες χαμένες ζωές και η διάλυση των νοσοκομείων, τα εκατομμύρια των ανέργων και των νεόπτωχων είναι το αποτέλεσμα της κατοχής της χώρας, της υποδούλωσης του λαού από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, την ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ.

Οι συνεταίροι του δωσιλογισμού δημεύουν προς όφελος των Τραπεζών και του διεθνούς παρασιτικού κεφαλαίου, τις συντάξεις, τους μισθούς, τις δουλειές, τις περιουσίες, την ίδια τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Ο αγώνας σήμερα είναι ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ. Αγώνας όλου του λαού. Η λαϊκή κυριαρχία, η εθνική ανεξαρτησία, η Δημοκρατία είναι υπόθεση όλων μας.

Αγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι του ΕΠΑΜ,
απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ, με την προσδοκία να συμβάλλετε στην αντιμετώπιση της δύσκολης πολιτικής συγκυρίας που συγκλονίζει τη χώρα και τις ζωές μας.

Όλον αυτό τον καιρό κρατήσαμε και στην περιοχή μας «με νύχια και δόντια» όρθιο το ΕΠΑΜ χωρίς χρηματικά μέσα, χωρίς προβολή των θέσεών μας από τα ΜΜΕ (πλην κάποιων λαμπρών εξαιρέσεων), αντιπαλεύοντας συκοφαντίες και λάθη απειρίας και είμαστε εδώ δυνατοί, αποφασισμένοι να παλέψουμε για το αυτονόητο: ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!

Σας καλούμε, όλα τα μέλη και τους φίλους μας και ιδιαιτέρως εσάς που δεν έχετε συχνή επαφή με κάποιον από τους πυρήνες μας στη Μαγνησία, σε συνάντηση στο «Θόλο» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (παραλία), το Σάββατο 22/09/2012, στις 6.45' μ.μ., για να πάρουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις μας, τώρα που φτάσαμε στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ!!

ΕΠΑΜ Μαγνησίας