Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί αλλά δεν ανακοινώνονται»

Η άμεση κατάργηση του μνημονίου είναι η λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, ενώ τόνισε ότι τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί απλώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα στον ελληνικό λαό. Να διατεθεί αφορολόγητο το πετρέλαιο....

θέρμανσης στις ευπαθείς ομάδας, πρότεινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

«Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για του πολίτες και είναι αδύνατον να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης. Άνεργοι, ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες σε τραγική κατάσταση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να δοθεί ιδιαίτερα για φέτος αφορολόγητο το πετρέλαιο. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντήσει τι θα κάνει και για τους υπόλοιπους πολίτες», τόνισε ο κ. Καμμένος.
Πα� �άλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων, το οποίο οργιάζει. Την ώρα που ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει χαράτσια, χάνονται ένα δισεκατομμύριο ευρώ, τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τόνισε ότι μέρος του σχεδίου είναι ο εκφοβισμός των πολιτών με απειλές για κοινωνικές αναταραχές, ενώ χαρακτήρισε την συνταγή που ακολουθεί η κυβέρνηση συνταγή θανάτου και μίλησε εκ νέου για κατάργηση του μνημονίου.