Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Καρατζαφέρη κατά πάντων

Πυρά τόσο κατά της κυβέρνησης, όσο και κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχουν μπει στη Βουλή, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, εκτιμώντας πως...
«ζούμε την αρχή της διάλυσης της Ευρώπης» και συμπληρώνοντας ότι «ένα ολόκληρο σύστημα του κεφαλαίου προσπαθεί να πείσει ότι πρέπει να υποστούμε τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως «το ευρώ δεν είναι φυλακή, είναι κρεματόριο», ενώ προέβλεψε κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα. «Αρχίζει η κοιν�νική έκρηξη. Στο βάθος αυτό το πράγμα θα έχει αναστολές άρθρων του Συντάγματος. Θα έχουμε κοινωνική έκρηξη πριν από τα Χριστούγεννα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι η πρώτη φορά που αλληθωρίζω τρυφερά προς τη δραχμή... Τι είναι καλύτερο; Να μας διώξουν ή να πάμε μόνοι μας στη δραχμή. Εγώ προτιμώ να πάω μόνος μου...», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Παράλληλα, σχολίασε τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δίνουν άλλοθι σε Τσίπρα, Καμμένο και Μιχαλολιάκο να ανάψουν τον ανα! πτήρ α».

Ακόμα, ο κ. Καρατζαφέρης ισχυρίστηκε πως Τσίπρας, Καμμένος και Μιχαλολιάκος δεν απέχουν πολύ στις πολιτικές τους πρακτικές. «Ο Πάνος Καμμένος δεν έχει την αντοχή του ηγέτη. Ο Τσίπρας είναι Τζέιμς Ντην: επαναστάτης χωρίς αιτία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε την άποψη ότι το «πρόβλημα εν αρχή δεν είναι ο πολιτικός, αλλά το εκδοτικό κατεστημένο και τα "ντόπερμαν" του οικονομικού συστήματος», ενώ εξέφρασε το φόβο του σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ότι «προϊόντος του χρόνου, θα είναι ισχυρότερη του κράτους».

iapopsi.gr