Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο συνεπής κ.Παραστατίδης

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Θόδωρος Παραστατίδης δήλωσε χθες ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κάποια από τα μέτρα του νέου πακέτου το οποίο σύντομα θα φτάσει στη Βουλή.

"Εγώ ξέρετε ότι το δεύτερο μνημόνιο δεν το ψήφισα. Και βέβαια δέχτηκα και τις συνέπειες. Αλλά δεν το ψήφισα κυρίως γιατί το θεώρησα λίγο εκβιαστικό σαν δίλημμα, με την έννοια ότι...


...όλα μαζί ήρθαν σε ένα άρθρο. Και αυτό αντιλαμβάνεστε ότι θεωρείται κατά κάποιο τρόπο και εκβιασμός" δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο κ.Παραστατίδης είναι, λοιπόν, ένας συνεπής πολιτικός. Διεγράφη από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ όταν καταψήφισε το 2ο Μνημόνιο αλλά το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του κ.Βενιζέλου τον κάλεσε ξανά πίσω, χωρίς να θέσει ως προϋπόθεση την υιοθέτηση των μνημονιακών πολιτικών θέσεων του.

Από τη στιγμή που ο κ.Παραστατίδης δεν ψήφισε ούτε τα προηγούμενα μέτρα, θα ήταν παράλογο να ψηφίσει τα νέα, τα οποία είναι κι αρκετά πιο σκληρά. Το ΠΑΣΟΚ, αν υπάρχει, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν ήταν τελικά καλή ιδέα το προεκλογικό γενικό προσκλητήριο δυνάμεων που αποφάσισε ο κ.Βενιζέλος...