Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Η προβολή της Ελλάδας και η προσέλκυση επενδύσεων είναι οι κύριοι στόχοι της επίσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία θα έχει σειρά...
επαφών με επιχειρηματίες, επενδυτές και εκπροσώπου� της ομογένειας. 

«Χτίζοντας μια νέα Ελλάδα» είναι ο τίτλος του 14ου Ετήσιου Φόρουμ Επενδυτών στο οποίο θα είναι κεντρικός ομιλητής ο υπουργός, ενώ ακολούθως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ανταποκριτές μέσων ενημέρωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, θα πραγματοποιήσει από αύριο, Τετάρ! τη, επίσκεψη στη Νέα Υόρκη. 

Ειδικότερα, αύριο, 28 Νοεμβρίου, ο κ. Χατζηδάκης θα συμμετάσχει και θα απευθύνει χαιρετισμό σε δείπνο εργασίας που διοργανώνει ο γενικός διευθυντής της Dow Chemical, Ανδρέας Λιβέρης, στο οποίο θα μετάσχουν Ελληνοαμερικανοί και Αμερικανοί επιχειρηματίες.

Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη, ο υπουργός θα είναι κεντρικός ομιλητής στο 14ο Ετήσιο Φόρουμ Επενδυτών με τίτλο «Χτίζοντας μια νέα �λλάδα», που πραγματοποιείται στο Metropolitan Club. 

Ακολούθως, ο κ. Χατζηδάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ανταποκριτές μέσων ενημέρωσης.

Την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης θα επισκεφθεί το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της «Ελληνικής ημέρας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE». 

Στη συνέχεια θα συναντη! θεί μ! ε τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπάρξει σειρά επαφών με επιχειρηματίες, επενδυτές και εκπροσώπους της ομογένειας.