Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η Χρυσή Αυγή και αυτός που... δεν του σηκώνεται!


Τη σημαία του αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έχει υψώσει η γνωστή ηθοποιός - ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ...


η οποία έχει αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ολομέτωπη επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής. Τί έχει γράψει κατά καιρούς στο twitter; «Οι τσαμπουκάδες-φασίστες της Χ.Α. μυξοκλαίνε που ο Βενιζέλος είπε ότι θα κάνει αυτά που πρέπει για να αντιμετωπιστεί η Χ.Α.». Για το περίφημο «εγέρθητω» που απηύθυνε προ μηνών ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Γερμενής, γνωστός και με το ψευδώνυμο «Καιάδας», ελιχε γράψει: «Τι λέει αυτό� που δεν του σηκώνεται;». Η απάντηση κρύβεται στο εικονιζόμενο κουτάκι φαρμάκου στυτικής δυσλειτουργίας όπου και αναγράφεται «εγέρθητι-δείγμα σεβασμού». Από τα βέλη της κυρίας Αλ Σάλεχ δεν ξεφεύγει ούτε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης για τον οποίο μας λέει: «Οταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και σου λέει στο κρητικό κανάλι ότι αν δεν ήμουν βουλευτής θα ήμουν συνταγματάρχης και θα έκανα πραξικόπημα, έχουμε χάσει κάθε όριο και πρέπει να αντιδράσει η δημοκρατία... Εμένα δεν με απασχολεί ποιος είναι αυτός ο Ηλίας Κασιδιάρης κα! ι τι έχει στο μυαλό του, αλλά ούτε ο Χίτλερ ήταν ευφυής ή θεωρούνταν ευφυής...».

Τί λέει η ίδια για τον αγώνα του ΠΑΣΟΚ κατά της ΧΑ; Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, τονίζει: «Το μίσος προς έναν κοινό εχθρό είναι το βασικό συναίσθημα μεταξύ των μελών της Χρυσής Αυγής. Και ως γνωστόν, το μίσος είναι πιο δυνατή συγκολλητική ουσία απ' ό,τι η αγάπη ή η ιδεολογία. Πόσο μάλλον όταν το μίσος και η βία εξυψώνονται στο όνομα της εθνικής ανδρείας. Οπως ακριβώς πράττει η Χρυσή Αυγή και όπως έπρατταν και στο παρελθόν τα φασιστικά κόμματα».