Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

κατασκευή ιστοσελίδας για σχολεία απο το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρέχει σε όλα τα σχολεία της χώρας τη δυνατότητα για κατασκευή ιστοσελίδας που είναι πλήρως αυτοματοποιημένης και προδιαμορφωμένης στηριζόμενη στο γνωστό cms Joomla.


Παρέχεται σε όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, Γυμνάσια ) έτσι ή δυνατότητα αυτοματοποιημένης δημιουργίας δικτυακού τόπου γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά κυριολεκτικά ενω τυχόν γνώση του Joomla επιτρέπει την χρησιμοποίηση όλων των πλούσιων ομολογουμένως δυνατοτήτων του.

 Το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο , όπως ενημερώνει μέσω του δικτυακού του τόπου sch.gr σκοπεύει να παρέχει σταδιακά και άλλες μορφές δικτυακών τόπων βασισμένων όχι μόνο σε Joomla αλλά και με την χρήση άλλων cms.

 Μια εξαιρετικά χρήσιμη πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για την δημιουργία ιστοσελίδων σε κάθε σχολείο της χώρας μας που θα τους παρέχει την δυνατότητα διαδραστικής λειτουργίας του σχολείου με συμμετέχοντες μαθητές , γονείς αλλά φυσικά και τους εκπαιδευτικούς

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τον σχετικό σύνδεσμο της σελίδας www.sch.gr ή από το http://helpdesk.sch.gr καθώς και να επικοινωνήσετε μέσω email στα info@sch.gr και webhost@sch.gr