Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ρεϊνάλντο για Γενάρη!

Ο μεσοεπιθετικός της Άντερλεχτ, Ρεϊνάλντο, προτάθηκε στον Ολυμπιακό από γραφείο μάνατζερ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta από την Πορτογαλία. Ποιοι άλλοι παίκτες τέθηκαν στα υπ' όψιν.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενεργώντας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ήρθε με βάσει πορτογαλικές πηγές σε επαφή με μάνατζερ της χώρας στο πλαίσιο των συζητήσεων που παραδοσιακά κάνει πριν από μεταγραφικές περιόδους. Ο αρχισκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδας ζήτησε για έναν γρήγορο κυνηγό με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα για τον Γενάρη.

Για το καλοκαίρι ρώτησε για έναν αμυντικό χαφ και έναν ποδοσφαιριστή για τις πτέρυγες. Ο Ρεϊνάλντο Ντος Σάντος Σίλβα της Άντερλεχτ, ένας Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος, είναι ο παίκτης που προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας για τονΓενάρη. Ο 23χρονος παίκτης ανήκει στον βελγικό σύλλογο και την σεζόν 2011-2012 ήταν δανεικός στην Βέστερλο.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που έπεσε στο... τραπέζι. Και αυτό διότι στον Σέρβο έγιναν ουκ ολίγες προσφορές και προτάσεις για παίκτες που οι συγκεκριμένοι ατζέντηδες θεωρούν πως είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό δίχως να κοστίσουν πάρα πολλά χρήματα την δεδομένη χρονική περίοδο.

Ποιοί άλλοι προτάθηκαν
Ο 23χρονος Μεξικανός μέσος της Τσίβας, Γκουανταλαχάρα, Μάρκο Φαμπιάν Ντε Λα Μόρα, ο 20χρονος επιθετικός μέσος από την Βραζιλία, Φερνάντο Κανέσ�! �ν Μάτος της Άντερλεχτ και ο 25χρονος Αφρικανός της Μονακό, Κρις Μαλονγκά, που μπορεί να παίξει στο κέντρο αλλά και στα άκρα της επίθεσης ήταν τρεις ακόμα περιπτώσεις που έβγαλαν στην επιφάνεια οι επαφές των ανθρώπων της πειραϊκής ΠΑΕ με ατζέντηδες στην Πορτογαλία. Μάλιστα οι εν λόγω μάνατζερ ξεκαθάρισαν προς τον παλαίμαχο άσο των νταμπλούχων Ελλάδας ότι θα τον βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

www.gazzetta.gr