Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο Καμίνης, οι οίκοι ανοχής και η τεχνητή απαξίωση των ακινήτων (μέθοδος του ’70 στην Αμερική, ήλθε τώρα στο Ελλάντα)…

Σήμερα μπαίνοντας στην πολυκατοικία μου βρίκα ένα φυλλάδιο (μια τυπωμένη σελίδα είναι βασικά ) μιας δημοτικής παρατάξεως με όνομα Α.ΚΙ.Δ.Α. η οποία...
καταγγέλλει τη μεθόδευση της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης για την εξάπλωση των πορνείων σε κάθε γειτονιά.....

(Αφού ο Καμίνης έλυσε όλα όσα εμπόδιζαν την εγκληματικότητα και τη βρωμιά να κατακλύσουν τα πάντα τώρα ασχολείται και με την προώθηση των πορνείων)
Σας παρακαλώ αναρτήστε το κείμενο:
«Α.ΚΙ.Δ.Α»
ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 82 – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΤΗΛ. 2105245317 fax: 210 522383
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

* Η Δημοτική Κινηματική Παράταξή μας καταγγέλλει την νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας (την πλειοψηφούσα παράταξη των πορνείων)!
*Ζητάει αλλαγή του νόμου, για να νομιμοποιήσει τα 316 υπάρχοντα πορνεία και να τα πολλαπλασιάσει!

* Ζητάει να μειωθούν οι αποστάσεις από σχολεία, εκκλησίες, φροντιστήρια, πλατείες, δημόσια κτήρια από 200 μέτρα που ισχύουν σήμερα σε 100 μέτρα και ευθεία άμεση ορατότητα.

* Με την τροποποίηση αυτή επιδιώκει την έκδοση νόμιμων αδειών για λειτουργία πορνείων 100 μέτρα από τα σχολεία, δίπλα στα σπίτια μας και μπροστά στα μάτια των παιδιών μας.

* Την ώρα που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για αναβάθμιση του κέντρου και την μείωση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.

* Την ώρα που όλοι γνωρίζουν ότι οι οίκοι Ανοχής υποβαθμίζουν την πόλη και συμβάλλουν στην αύξηση της εγκληματικότητας η πλειοψηφούσα παράταξη της πιο άναρχης υποβαθμισμένης και εγκληματικής πρωτεύουσας της Ευρώπης δεν το βλέπει!

*Με την αλλαγή του νόμου θα γεμίσουν όλες οι γειτονιές της Αθήνας με οίκους Ανοχής, εγκληματικότητα, παραβατικότητα, ληστείες και κλοπές.

* Πίσω από τις ενέργειες αυτές επωφελούνται μεγάλα οργανωμένα κερδοσκοπικά συμφέροντα.

* Πρώτα έρχονται οι οίκοι Ανοχής με συνέπεια την υποβάθμιση και τον εξευτελισμό των τιμών των ακινήτων.

* Μετά οι μεγαλοεπενδυτές «ως κοράκια» αγοράζουν την εγκαταλελειμμένη ακίνητη περιουσία όσο-όσο, για να την ξαναπουλήσουν πανάκριβά μετά την απομάκρυνση των πορνείων.
olympia.gr