Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σαντορίνη : Προκλητική χλιδή σε γάμο ….Σαντορινιών !!!!!!!

(ετος 2012 )
Προκαλώντας, συγγενείς ,φίλους ,γείτονες αλλά και όλη την μικρή τοπική κοινωνία.
Έξω από τα τοπικά ήθη και έθιμα (δείτε το video )
Αυτή την εποχή μέσα σε μια πρωτόγνωρη ΚΡΙΣΗ για όλους μας 2 Σαντορινιές οικογένειες παντρεύοντας τα παιδιά τους, αποφάσισαν να κάνουν μια πρωτόγνωρη επίδειξη νεοπλουτισμού.
Επαγγελματίες και οι.....
2 πατεράδες, μας έδειξαν περίτρανα ,ότι αγνοούν ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει δίπλα τους. Συνδημότες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους εκδηλώνοντας μας ,κατάλοιπα κάποιων άλλων εποχών.
Σε μια τόσο κλειστή κοινωνία , όταν επιλέγω να κάνω επίδειξη στο γείτονα μου στο συγγενή στο φίλο μου, δείχνω ότι ο πολιτισμός που έχω και δυστυχώς τον μεταδίδω , ξεκιναει και σταματάει στο να δείχνω πως διαφέρω από τους υπόλοιπους γιατί έχω λεφτά και τα σκορπάω…
Έχουμε δει πολλούς γάμους εδώ στο νησί. Από επώνυμους , ή από ανθρώπους αληθινά βαθύπλουτους. Αυτό θέλησε να αντιγράψει το ζευγάρι ….. Τη δόξα και τη χλιδή .
Πίσω από ¨τα συγχαρητήρια¨ των γνωστών και φίλων ,υπήρχε η κατακραυγή για την απερίσκεπτη και αλόγιστη σπάταλη απλά για την υπέρμετρη ΕΠΙΔΕΙΞΗ και οργή ,για την προκλητική συμπεριφορά τους.
Οι νιόπαντροι δεν είναι άμοιροι ευθυνών καθώς δεν είναι ανήλικοι. Ζουν βεβαία στο δικό τους συννεφάκι ,διαλέγοντας συνειδητά, να προκαλέσουν όλους τους Σαντορινιούς.
Όλη τους η χαρά ήταν να ανεβάσουν αυτό το video στο face book και να μαζεύουν τον θαυμασμό τον συνομηλίκων, για τη λάμψη του ¨πως ξοδεύω τα λεφτά του μπαμπά, σήμερα¨
Δεν είμαστε οι Σαντορινιοί επιδειξιομανείς και φαντασμένοι.
Δεν αποδεχόμαστε τέτοιες κατάπτυστες ματαιόδοξες εκφάνσεις κατασπατάλησης των χρημάτων, που αλήθεια ,τι αποφέρουν ;
Θαυμάστε το video

Δημότης Σαντορίνης