Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Θα βρω ένα λαμόγιο πιο λαμόγιο από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και θα τον βγάλω πρώτο κόμμα. Δεν έχει σημασία πόσο λαμόγιο θα 'ναι. Πιο πολύ μετράει, να λειτουργήσει, για μια φορά, η λογική του λαού, με τον τρόπο που τον οφελεί και όχι όπως συμφέρει τα ΜΜΕ εν Ελλάδι, που μας τρώνε το μυαλό με το γλύψιμo σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αυτοί μέχρι και από το εξωτερικό μας απειλούν οτι αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (βλέπε πρόεδρο ΔΝΤ), θα....
καταστραφούμε!
Τον λαό τον οφελεί να καταψηφίζει στις εκλογές αυτούς που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και να τιμωρεί, έστω και αργά, αυτούς που τον καταστρέφουν. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται στη βουλή και ο λαός αυτό το έχει καταλάβει. Όλοι το ξέρουμε οτι δεν θα τους ψηφίσουν, παρά μόνο οι μεγάλοι οφελειμένοι, της διαπλοκής και των διορισμών. Γι'αυτό και έχει ήδη έρθει το τέλος τους.

Αρκετά και με την προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων που ανεβοκατεβάζουν ποσοστά, αλλά πάντα τα δείχνουν ευνοϊκότερα για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Προτείνουμε, αφού επιθυμούν να συγκυβερνήσουν, να κάνουν ένα κόμμα μαζί ΠΡΙΝ τις εκλογές. Να ζητήσουν την ψήφο του λαού, ως ομόσταυλοι καραγκιόζηδες, δηλαδή αυτό που πραγματικά είναι.

Ας θυμηθούν μόνο οτι τη βραδιά των εκλογών, τον λόγο έχει ο λαός. Και ο λαός είναι κυρίαρχος παντού και πάντα, όχι μόνο όταν ρίχνει ψήφο στη κάλπη σαν υπάκουος δούλος.
Το ξύλο δεν θα το γλιτώσουν εκείνη τη βραδιά, αν τολμήσουν να προχωρήσουν πάλι σε τακτικές νοθείας.

Αναγνωστης