Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αυθαίρετες σκέψεις....

Το παρών άρθρο δεν είναι προϊόν ούτε έρευνας ούτε πληροφορίας άπλα σκέψεις που πρέπει να ειπωθούν στο πεδίο!


Έχει πολύ ησυχία στο πεδίο της μάχης,Ακόμα οι καπνοί αιωρούνται και η δυσοσμία από τα καμένα όνειρα μου σπάει την μύτη! Άραγε οι εχθροί τι κανουν? Γιατί είναι τόσο ήσυχοι?Έφαγαν εκατονταετίες να φθάσουν ες εδώ ,στο τελειωτικό σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας γιατί τώρα είναι....
τόσο ήρεμοι ,ήσυχοι?Είναι σίγουροι για το αυριανό αποτέλεσμα της μάχης? Πως είναι δυνατόν να είναι? Τους γνωρίζω δεν είναι δα και σπουδαίοι ,είναι μονίμου παίκτες εκ του ασφαλούς αποκλείετε να έχουν αφήσει κάτι στην τύχη,στην δημοκρατία ,στον λαό!

Εκτός και αν όλα τα πιόνια είναι στημένα στην σκακιέρα ξανά .Πρέπει να το γράψω ,πρέπει να ενοχλήσω το πεδίο τους ,πρέπει να το εμποδίσω!
Τα σενάρια στην αυριανή "μάχη" είναι διάφορα ,τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη ,αντιμνημονιακα κόμματα που δεν είναι αντιμνημονιακα ,λογισμικά που ίσως να μπορούν να αλλάζουν αλγορίθμους και να παρουσιάζουν ότι θέλουν, μια ξαφνική καταστροφή εστω και το πρωί ,μια τρομοκρατική ενέργεια εστω και την υστάτη στιγμή ώστε να αναβληθούν,γεγονότα που θα τις κρίνει άκυρες τις εκλογές,τα πάντα όλα πρέπει να τα σκεφθώ!!!


Αν τελικά αύριο όλα γιάνουν κανονικά τότε τα σενάρια πολλαπλασιάζονται, αν τα κουκιά φθάνουν για μια δική τους κυβέρνηση του μνημονίου και της προδοσίας θα χρησιμοποιηθούν δεκανίκια ανάλογα το σχέδιο του μέλλοντος ,να εξηγήσω ,αν βγει ο τονυ με λίγο απο νοθεία ,λίγο από συνεργασία κοκ,και φθάνουν τα κουκιά ο επόμενος σωτήρας ο καμένος θα συνεχίσει να φωνάζει αντιμνημονιακα,αν από την άλλη δεν φθάνουν τα κουκιά τότε έρχεται χειρότερη μοίρα για μας για τι για να πέσουν τα μεγάλα δεκανίκια -σωτήρες πρέπει πάνω από όλα να δημιουργηθεί και το μεγάλο πρόβλημα.πχ πτώχευση άμεση στις 16, η αλλαγή στάσις της Ευρώπης ,ότι μπορ εις να φανταστείς απειλες ,εθνικές κυριαρχίες και σας αφήνουμε στον άσσο ..φούμαρα κοπανιστά ..αλλά καλή δικαιολογία για τον καθένα που θέλει να φανεί ότι έκανε ότι μπορούσε για την πατρίδα!!


Αν βέβαια πάνε όλα καλά ,!!!γιατί πρέπει πάντα το πεδίο να το κανουμε να είναι εμφανή , κάντε με λαμογια μάγκα αύριο ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ με το να κάνετέ μια προβοκάτσια ,μια τρομοκρατία ,κάνα σεισμουλη ότι σας έχει έρθει στο βδελυρό μυαλό σας !!Προτιμώ να είμαι γραφικός ,προτιμώ να μου τα χώνεται στα σχόλια ,εγώ θα παραμένω πιστός μαχητής του πεδίου τους !!!

http://www.katohika.gr