Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Αντώναρος ξεσπαθώνει κατά του Σαμαρά [TWITTER]

Από χθες το γράφουμε στο planet-greece, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών. Μπορεί η ΝΔ να βγήκε πρώτο κόμμα, όμως το "Καραμανλικό μπλοκ" περιμένει τον Σαμαρά στη γωνία για να τον "φάει". Όπερ και εγένετο...



Ευθείες βολές εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε  πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής του κόμματος μέχρι πρότινος  (και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή)   Ευάγγελος Αντώναρος,  στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


«Κάποιοι λέγανε πριν 2 χρόνια  πως ο Καραμανλής  οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία σε "ιστορικό χαμηλό". Τώρα την βυθίσανε στον ιστορικό της πάτο» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Αντώναρος, σχολιάζοντας επικριτικά την στρατηγική Σαμαρά, που οδήγησε στο 18% στις πρόσφατες εκλογές.

Δεν αποκλείεται πάντως μετά τον Ευάγγελο Αντώναρο να ακολουθήσουν κι άλλοι, καθώς επικρατεί αναβρασμός στη ΝΔ για το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό του κόμματος, αν και το γεγονός ότι η χώρα φαίνεται να  οδηγείται σε νέες εκλογές, λειτουργεί αποτρεπτικά στο να εκδηλωθεί ανοιχτά θέμα ηγεσίας.