Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Περίεργα από το Ρίο: Τα Barbados θα βάλουν ΑΠΕ, και το απόρρητο σχέδιο ατζέντας


Μετά την Κοπεγχάγη και το κλείσιμο του CCX και το κραχ του 2008 θεώρησα ότι είναι χάσιμο χρόνου να παρακολουθώ τι γίνεται σε αυτές τις συσκέψεις για την αειφορία και τα πράσινα άλογα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.


Διάβασα ότι ήταν αποτυχία η διάσκεψη Rio+20 (εδώ �εκίνησε επίσημα η Πράσινη Απάτη), είδαι και στις ειδήσεις του Reuters πώς οι πλούσιοι (ποιοι πλούσιοι;!) θα αειοφορίσουν τους φτωχούς, και το πιο ωραίο ήταν η ανακοίνωση ότι τα Barbados θα ηλεκτροδοτηθούν κατά 29% από ΑΠΕ (The government of Barbados will increase the amount of renewable energy it uses to 29 percent of its electricity consumption by 2030).  Χωρίς καν να δω τι είναι τα Barbados, 29% ηλεκτροδότηση από ΑΠΕ μόνο εάν έχουν ή φτιάξουν κανένα Υ/Η.  Είδαμε την εμπειρία των Falklands (το 40% που απεδεί! χθη 6 ,3%), δεν πιστεύουμε στην Χιονάτη. Τα Barbados έχουν 280-290.000 άτομα, ακούνε την Ελισάβετ, και αγαπάνε τα κοράλλια. Φαίνεται να έχουν περίπου 1,2 GW εγκατεστημένη ισχύ και καταναλώνουν περί το 1.000.000 MWhrs τον χρόνο. Έχουν και λίγο πετρέλαιο και δεν μοιάζει να έχουν ...διαφθορά. Αυτή η είδηση για ΑΠΕ από το Ρίο. Και να πώς βλέπουν τα πράσινα παράσιτα τα Barbados.

Την πιο περίεργη είδηση μου την έστειλε ο Κ.: Report: UN classifies climate change agenda.  Φαίνεται ότι έγινε απόρρητη η έκθεση επειδή κάποιο αρχικό σχέδιο ανέφερε "οικονομική συρρίκνωση μεγάλων κρατών -- σώωωπααα, ύφεση. Και ο zerohedge λέει κάτι τέτοια. Και το αφεντικό του ΟΗΕ φαντάζεται παγκόσμιο κίνημα για ...αλλαγή γενεών... Ποίηση. Όσους Αμερικάνους ξέρω βρίζουν τον ΟΗΕ, αλλά να που συνεχίζει...