Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σάλπι και άλλους τρεις θέλει ο ΠΑΟ

Σάλπι και άλλους τρεις θέλει ο ΠΑΟΟι πληροφορίες θέλουν τον διεθνή επιθετικό να βρίσκεται κοντά στην έξοδο...
από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο αποχωρήσεων από τον «Δικεφάλο» και στο τριφύλλι θέλουν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία που μπορεί να προκύψει.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει τον διεθνή επιθετικό στον Παναθηναϊκό που σχεδιάζει καθώς εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές του, αλλά και ο «Σάλπι» ποτέ δεν έχει κρύψει τη συμπάθεια που τρέφει για το τριφύλλι από τις σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του.
Τα δεδομένα είναι ως εξής… Ο ΠΑΟΚ οφείλει στον διεθνή επιθετικό 650.000, ποσό που γίνεται περισσότερο βάσει του συμβολαίου που έχει. Μπορεί να υπάρχει το ενδεχόμενο πώλησης του Σαλπιγγίδη σε ομάδα του εξωτερικού αλλά –εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί- τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί να μείνει ελεύθερος ο παίκτης χαρίζοντας ένα ποσό ή ακόμη και όλο από το συμβόλαιο που του οφείλεται.
Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εμπλοκή του Παναθηναϊκού και η προσπάθεια για την απόκτησή του.
Καραδοκεί και για τρεις του Άρη
Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό κοιτούν τις εξελίξεις και στον Άρη. Στο στόχαστρο τους είναι οι Νέτο, Σανκαρέ και Ούμπιντες οι οποίοι ενδεχομένως να μείνουν ελεύθεροι από τους κίτρινους. Στην περίπτωση αυτή, οι πράσινοι θα κινηθούν για έναν ή και περισσότερους παίκτες ανάλογα με την επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Οι παίκτες έχουν καταθέσει προσφυγή και αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Φερέιρα θα εξετάσει τις περιπτώσεις τους και εάν ταιριάζουν στα πλάνα του για τον νέο Παναθηναϊκό που θέλει να φτιάξει και τότε οι πράσινοι θα τους προσεγγίσουν.

blog.gr