Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Ολυμπιακός.... συμφέρει

Σύμφωνα με τον Στέλιο Μανωλά, ο νεαρός στόπερ επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και του εξασφαλίζει το μέλλον του.

Ο 21χρονος πρώην παίκτης της Ένωσης είναι σε διακοπές στην Νάξο, ενώ και ο εκπρόσωπος και θείος του, Στέλιος Μανωλάς, βρίσκεται εκτός Αθηνών (παρακολουθεί σεμινάριο στη Ρόδο). Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πατέρας του παίκτη είναι εκείνος που κουβεντιάζει με την πλευρά του Ολυμπιακού μιλώντας απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρά τις δηλώσεις του Κώστα Μανωλά στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και τις τοποθετήσεις του Στέλιου Μανωλά που μεταξύ άλλων είχε δηλώσει : «Δεν θέλουμε να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, ειδικά στον Ολυμπιακό», πλέον άπαντ�ς από την πλευρά του παίκτη αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Επιπλέον, ο Στέλιος Μανωλάς σταμάτησε να εμφανίζεται απόλυτος απέναντι στο ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και τόνισε: «Δεν προτιμούμε τον Ολυμπιακό, δίνουμε ακόμα προτεραιότητα στο εξωτερικό αλλά θα πρέπει να εξασφαλιστεί και ο Κώστας»...

Πλέον, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και με την πρόταση των Πειραιωτών να είναι κοντά στις 400.000 ευρώ, η πλευρά του πρώην στόπερ της ΑΕΚ δηλώνει ικανοποιημένη από την προσφορά του Ολυμπ! ιακο ύ και ο Στ. Μανωλάς παραδέχεται στις τελευταίες του δηλώσεις στο Βήμα πως οι νταμπλούχοι έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση και εξασφαλίζουν το μέλλον του, αλλά ο Κώστας Μανωλάς είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση:

«Ναι είναι αλήθεια ότι μιλάμε με τον Ολυμπιακό και με τρεις ακόμα ομάδες από το εξωτερικό. Όμως καμία πρόταση δεν είναι τόσο συμφέρουσα οικονομικά όσο αυτή του Ολυμπιακού. Είναι πλέον θέμα του Κώστα, εκείνος θα αποφασίσει».