Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Επιστροφή στον τόπο του... χιαστού

Το καλοκαίρι του 2011 στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ, στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, είχε πάθει ρήξη χιαστού και μεταφέρθηκε σφαδάζοντας εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει περίπου έξι μήνες εκτός και όταν επανήρθε, ήταν φανερό ότι δεν είχε έκρηξη και ταχύτητα, απόρροια της επέμβασης και της έλλειψης προπονήσεων.

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό και έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει με την Ελλάδα στο Euro 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Το κοίταξε στα μάτια

Αρκετοί περίμεναν να δουν την αντίδραση του Χριστοδουλόπουλου και αν θα πατά γερά το πόδι του ή θα είχε τις λογικές επιφυλάξεις.

Αυτός, μόλις η αποστολή έφτασε, έφυγε σφαίρα για το σημείο του χλοοτάπητα που είχε τραυματιστεί και έμεινε ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα.

Κατόπιν, άρχισε να βάζει το παπούτσι του στο χόρτο, σαν να έψαχνε τη λακούβα που είχε "κολλήσει" και έπαθε τόσο μεγάλη ζημιά.

 

Μετά από ένα δίλεπτο κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και βρέθηκε πάλι εκεί στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Λάζαρος όχι μόνο δεν έδειξε να φοβάται, αλλά είχε τρεις γερές κόντρες από την πλευρά και ανέλαβε πρωτοβουλίες κινούμενος στο χώρο αυτό.

Γενικά ήταν δραστήριος, όμως εκείνο το σημείο σίγουρα του έφερε πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις και όλοι θα κατανοούσαν εάν φυλαγόταν περισσότερο.

Όμως αυτός δεν λύγισε, φαίνεται πως αντίκρυσε κατάματα το χειρότερο εφιάλτη του και τελικάν τον ξεπέρασε.

Ίσως αυτή η άτυπη μάχη με τον εαυτό του, του δώσει έξτρα ώθηση για μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν που αρχίζει...