Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Τελειώνει με ανανεώσεις και πάει Αυστρία

Βέβαια για να συμβούν όλα πρέπει το ρόστερ να είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις μα βασικούς ποδοσφαιριστές και να έει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, έστω και τυπικά, στον αέρα βρίσκονται οι περιπτώσεις των: Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σπυρόπουλου, Κουίνσι.  Οι δυο πρώτοι έχουν συμβόλαιο, αλλά γίνεται προσπάθεια να μειωθεί στο μισό, οι δυο επόμενοι είναι στο "ναι μεν αλλά...", ενώ για τον τελευταίο είναι θέμα ομάδας (αν θα τον δώσει πάλι δανεικό με τα ίδια χρήματα).

Ο τίτλος τα λέει όλα. Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης και Κουίνσι θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά τη στάση τους και να πέσουν υπογραφές, για να ακολουθήσουν τους συμπαίκτες τους στην προετοιμασία (ο Κατσουράνης ξεκουράζεται λόγω Euro).

Για τον Κάρα καλό είναι να περιμένουμε λίγο. Ο ίδιος θέλει να μείνει φυσικά, όμως αν δεν μιλήσουν με τον Φερέιρα (δεν γνωρίζουμε αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα), τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πρέπει και ο Πορτογάλος να δει με διαφορετικό μάτι τον έμπειρο άσο.

Τέλος όσον αφορά τις μεταγραφές δεν αποκλείεται να δούμε άλλη μία μέχρι την Δευτέρα! Σε ποια θέση θα είναι δεν γνωρίζουμε ακόμα, όμως υπάρχει ακόμα κενό στο κέντρο της άμυνας και φυσικά στα χαφ. Όχι στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο δημιουργικό, αφού λείπει ο παίκτης που θα κάνει το παιχνίδι των πράσινων.

Εσείς διαβάστε τις δηλώσεις του Βελάσκες, την υπόθεση με Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο, τις δηλώσεις Φερέιρα για την Παναθηναϊκή Συμμαχία και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων