Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Έκλεψαν πολλά αλλά τους έπιασαν γρήγορα!


Τρίτη και φαρμακερή ήταν η κλοπή μιας τσάντας με έναν «θησαυρό» μετρητών ύψους 17.000 ευρώ...
ενός μπλοκ με 17 κενές επιταγές και ενός βιβλιαρίου καταθέσεων από το βυτίο ενός 34χρονου στην Καλαμπάκα για τον 29χρονο Έλληνα δράστη!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ανακάλυψαν τα ίχνη του, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κλοπές κατά συρροή, αφού ομολόγησε ότι είχε «χτυπήσει» και ένα πρα�ήριο υγρών καυσίμων και μάλιστα… δυο φορές! Πριν από ένα μήνα είχε αρπάξει 300 ευρώ, αλλά επέστρεψε πριν από δέκα ημέρες για να το διαρρήξει. Όμως, ο ιδιοκτήτης καραδοκούσε και τον έτρεψε σε φυγή!

* Ανάληψη με την πιστωτική κάρτα μιας 36χρονης της οποίας την τσάντα είχαν κλέψει από το τραπέζι μιας καφετέριας την ώρα που έπινε τον καφέ της, προσπάθησαν να κάνουν από ένα ΑΤΜ στην Καστοριά οι δυο νεαροί αλλοδαποί δράστες ηλικίας 19 και 18 χρόνων! Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κα! στορ ιάς.

* Δεν πρόλαβε να πάει μακριά ο 17χρονος Ολλανδός που «βούτηξε» την τσάντα μιας 32χρονης, ενώ εκείνη διασκέδαζε σε ένα μπαρ στη Νέα Κυδωνία Χανίων! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του το αξίας 670 ευρώ κινητό του θύματος, 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα τα οποία της επιστράφηκαν. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

* Την τσάντα μιας 38χρονης με 250 ευρώ, δυο κινητά και προσωπικά αντικείμενα άρπαξε στην πόλη της Ρόδου ένας 30χρονος Έλληνας, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα κλο�ιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο θύμα.

* Σεντόνια πήγε να πουλήσει σε μια 85χρονη γυναίκα στο Μουζάκι Καρδίτσας ένας 23χρονος, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της για να αρπάξει από το σπίτι της 320 ευρώ! Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε εγκαίρως την κλοπή και κάλεσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

protothema.gr