Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύδωρας σε Άδωνι: Είσαι άντρας, παλικάρι και γενναίος!

Την κορούλα του και τα μάτια σου...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο Βύρων Πολύδωρας και Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής να "ευχαριστεί" τον Άδωνι για....

τη στήριξη που του παρέσχε το πρωί στην εκπομπή του Mega, σύμφωνα με το parapolitika.gr.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί όταν η συζήτηση στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο" έφτασε στους διορισμούς ση Βουλή ο Άδωνις ξέσπασε υπέρ του Βύρωνα Πολύδωρα λέγοντας ότι οι επιθέσεις κατά Πολύδωρα είναι άνανδρες και προκλητικές κι ότι ενώ είναι 30 χρόνια βουλευτής και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει μονιμοποιήσει και τα τρία του παιδιά στο δημόσιο δεν το έκανε για κανένα.

Πριν από λίγο και μετά από πολλές προσπάθειες οι δύο βουλευτές της Ν.Δ κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον Μπάιρον να πλέκει το εγκώμιο στον Άδωνη.

" Σε ευχαριστώ. Τόλμησες να πεις αυτό που δεν τολμάει κανένας. Είσαι άντρας. Γενναίος και παλικάρι. Το ήξερα ότι είσαι ξεχωριστός στην πολιτική ζωή αλλά σήμερα απέδειξες ότι είσαι φτιαγμένος από καλό μέταλλο" είπε ο Μπάιρον.

"Πρόεδρε είπα την αλήθεια και δεν με νοιάζει τίποτα. Αντί να βαράμε εκείνους που διόρισαν όλους το σόι βαράνε όλοι τον Πολύδωρα" απάντησε ο Άδωνις.