Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ - ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

 ena tsipouraki
Τί παίζεται ρε αδέρφια δίπλα μας αλλά και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;

Στα ανατολικά μας, το λυπηρό νεκροταφείο της "γείτονος" Τουρκίας ήδη έχει ανοίξει τις πύλες του περιμένοντας νέες παραλαβές - και για προώθηση όπου χρειάζεται βέβαια - τη χρονική περίοδο μάλιστα, που μεσουρανεί στο τοπικό γεωπολιτικό γίγνεσθαι!
Από την άλλη μεριά, δυτικά, εδώ δηλαδή στο Ελλάντα οι χαρακτηρισμένοι "προδότες - δωσίλογοι - κλέφτες - λαμόγια κλπ" αιρετοί της σφαλιάρας, εκφωνούν τεθλιμένους και πονεμένους λόγους και συμπάσχουν με το λαουτζίκο, τον οποίο όμως ξεσκίζουν με τις υπογραφές και τις πράξεις τους, άσχετα άν αυτοί για τους εαυτούς τους, τις ορντινάτσες και τα σόγια τους  έχουν εξασφαλίσει πλουσιοπάροχες αμοιβές και το απαραίτητο ατιμώρητο - ακαταδίωκτο! Αναλαμβάνουν άλλωστε κατόπιν εορτής και καταστροφής, την "πολιτική ευθύνη" ως είθισται να λέγεται!
...
00433821.pngΑπευθυνόμενοι δε σε "γίδια", σε μας δηλαδή, ταυτίζουν το δημόσιο, το εθνικό, το κοινωνικό και το ιστορικό συμφέρον της χώρας μας με ένα νόμισμα!
Βρίσκονται δάχτυλα δολοφόνων να πληκτρολογήσουν νόμους, σβήνοντας και γράφοντας με μελάνι βουτηγμένο στο αίμα το δικό μας αλλά και το μελλοντικό, των παιδιών και εγγονιών μας.
Συγχρόνως, έχουν προσεκτικά προετοιμαστεί άλλα δάχτυλα, χέρια και σώματα πληρωμένων και εξαργυρωμένων δολοφόνων που με ελάχιστες αριθμητικές απώλειες εντυπωσιασμού, υπογράφουν φαρδιά πλατιά για "το καλό της πατρίδας".
Έννοιες όπως το Σύνταγμα, συντρίβονται και συνθλίβονται, η ελευθερία ποδοπατείται και ξυλοφορτώνεται άγρια από πάνοπλους κάφρους του καθήκοντος των 7 κατοστάρικων, σε μια επίσης φρικτή και απάνθρωπη καθημερινότητα, για 4-5 εκατομμύρια συμπολίτες μας.
Η άνεργη, κρατικοδίαιτη και ανεπάγγελτη "πολιτική σκέψη" θεατρινίζεται σαν τα πουτανάκια στα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων, τα κλεμένα χάθηκαν οριστικά και δεν επιστρέφονται, οι αλλαζόνες εξουσιαστές μας χλευάζουν, μας κοροιδεύουν, μας τιμωρούν για το καλό μας, πανπλούσιοι, χορτάτοι, βολεμένοι και προστατευμένοι από πάνοπλους μαλάκες δήθεν συμπολίτες ένστολους φτωχοδιάβολους!
Οι εθνοπροδότες και δωσίλογοι στήνουν μεθοδικά τα αδιέξοδά μας για να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με αυτά.
Σε αυτή λοιπόν τη χρονική στιγμή (και δεν είναι καθόλου αργά) οφείλουμε την ύψιστη υποχρέωση της ύπαρξής μας πρός τη νέα γενιά και τους γέροντες γονείς μας!
Οφείλουμε να στήσουμε τα μεγαλύτερα πανυγήρια έξω από τους χώρους που "στεγάζονται" "συναγελάζονται, διασκεδάζουν και συναναστρέφονται" όλοι αυτοί και αυτές δηλαδή κοινοβούλιο, υπουργεία, δημαρχεία, περιφέρειες, υπηρεσίες, με νόμιμες απόλυτα ειρηνικές και ογκώδεις συναθροίσεις, να αγκαλιαστούμε με την ανθρώπινη αλληλεγγύη, δίνοντας χέρια και καρδιές, κόντρα και απέναντι στους συνειδητούς εμπόρους και τους δολοφόνους των ζωών μας!
Αυτές τις τραγικές στιγμές, που οι τοκογλύφοι με τους προδότες αιρετούς συμπολίτες μας δοκιμάζουν τις αντοχές μας, ας βροντοφωνάξουμε ρε γαμότο ένα νέο "ΟΧΙ ρε τσογλαναράδες" όπως έκαναν πριν 72 χρόνια οι πρόγονοί μας!
Ας βροντοφωνάξουμε έστω και τώρα ότι αυτά που σχεδιάζουν για τις ζωές μας δεν θα περάσουν και τα απομεινάρια, θα τα ανατρέψουμε, θα τα καταργήσουμε και θα τα εξαφανίσουμε εμείς οι ίδιοι. Γιατί στην τελική ΕΜΕΙΣ είμαστε η εξουσία και οχι αυτοί!
Ας το πάρουν χαμπάρι μωρέ πως γεννηθήκαμε Έλληνες λεύτεροι, χύσαμε και χύνουμε ποτάμια αίμα γι αυτή τη λευτεριά, και έτσι θα πεθάνουμε!
Δεν θα μας ξεπουλήσουν οι σύγχρονοι αιρετοί εφιάλτες μας στα σκλαβοπάζαρα των διεθνών τραπεζιτών και στους ντόποιους υποτακτικούς τους!
Η μαιμού κρίση που μεθόδευσαν με τα ημεδαπά ανδρείκελά τους αφορά ΑΥΤΟΥΣ και τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. 
Επιβάλεται να δείξουμε -όχι όσοι μπορούμε - αλλά ΟΛΟΙ, για άλλη μια φορά στην ιστορία μας, λεβεντιά για να λακίσουν τα ντόπια βοθρολύματα της πολιτικής και τα θρασίμια!
Ας τους βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στις δήθεν καθορισμένες και τις κόκκινες γραμμές τους, ΟΧΙ στις νερόβραστες και προδοτικές κομματικές γραμμές, ΟΧΙ στην τυφλή βία.
Ας διατρανώσουμε ρε σείς λεβέντικα, σαν γνήσιοι πανηγυριστές ότι ΔΕΝ θα τους παραδώσουμε σπιθαμή του Ρωμέικου!
Όσο μάγκες ήτανε αυτοί οι 300 κάποτε, σαν απόγονοί τους ας πούμε στους εντός προδότες και στους έξωθεν "Πέρσες" "μολών λαβέ ρε κουφάλες"!
Ας αποδείξουμε στους χλεχλέδες της πολιτικής και τα κομματικά σκουπίδια που τους στηρίζουν σε όλες τις τοπικές κοινωνίες, πως είμαστε ράτσα ηρώων, δουλευταράδων, νοικοκυραίων, κιμπάρια και καρντάσηδες!
Οχι ρε τσογλαναραίοι, δεν είμαστε κλέφτες, ούτε τεμπέληδες, καταχραστές και συνένοχοι όπως μας κατηγορείτε.
Το διαχρονικό εθνικό μας αποτύπωμα ρε σείς είναι η τρέλλα, η μπέσα, η καλωσύνη, το φιλότιμο, η σκληρή δουλειά, και το γλέντι ακόμα και στις κηδείες μας ρε, και όχι η μιζέρια των καταστροφών των - δικών σας - κουκουλοφόρων! Πάντα δε, μέσα από τα συντρίμια της ιστορίας μας ξαναγεννιόμαστε όλοι μαζί σαν μια Ελληνική Γροθιά!
Το σφιχταγκάλιασμα χεριών και ψυχών όλων μας, είναι σίγουρο πως θα αναδείξει την πλέον αποφασιστική μεταπολίτευση, χωρίς εθνικούς σωτήρες και άνεργους, ανεπάγγελτους, κρατικοδίαιτους και κομματικούς αγωνιστές-εκσυγχρονιστές...
Είναι σίγουρο πως θα αναδείξει μπροστάρηδες βγαλμένους απο τη γνήσια ιστορική δεξαμενή του ρωμέικου φιλότιμου, της εργασίας και της εντιμότητας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΣΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ
κατά το (φωνή λαού οργή ΘΕΟΥ)
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΟΕΡΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
(φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας του ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ)

Καλό Σαββατοκύριακο, και μη το βάζετε κάτω ρε!
Πλησιάζει η μέρα που θα τους στείλουμε εκεί που τρέμουν...
00433825.png