Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ακόμα δεν πήρε την ΑΕΚ...

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι (είναι πολλοί, μεταξύ του και εγώ) που εξακολουθούν να περιμένουν τις πράξεις για να πειστούν και πιστέψουν. Την επίσημη τοποθέτησή του, το ξεκαθάρισμα των προθέσεων του, την ανάλυση του χρονοδιαγράμματός του και γενικότερα την οριστική δέσμευσή του ότι η κιτρινόμαυρη εταιρεία αλλάζει ιδιοκτησιακά χέρια και περνάει στην κυριότητά του. Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί με διαφορετικό τρόπο από την καταβολή των 10 εκατ. ευρώ στην Α.Μ.Κ. που τρέχει, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πέρασμα στην εποχή-Βιντιάδη.

Ως τότε...

Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, ούτε όμως να είμαστε και αφοριστικοί. Δεν ευθύνεται εκείνος για το ότι η ΑΕΚ έφτασε στο συγκεκριμένο πρωτοφανές τέλμα, ούτε οφείλει να λογοδοτήσει επειδή οι κινήσεις του είναι ελαφρώς... αργές. Αυτό το οποίο (όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο μου στο Sport24.gr με τίτλο «Όλο και λιγότερο πιστευτός») υποχρεούται να πράξει, είναι το να μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ με ανοιχτά χαρτιά και να του εξηγήσει όλα όσα έχει προσπαθήσει να φέρεις εις πέρας ως σήμερα.

Όταν έχεις αποφασίσει να ανακοινώσεις την συμφωνία σου με δύο επενδυτικές εταιρείες και στο σχετικό κείμενο εμπλέκεται η ΑΕΚ, τότε έχει σημάνει και η στιγμή να σταματήσει το κρυφτούλι. Εδώ που οδηγήθηκαν τα πράγματα, ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι αναγκασμένος να απευθυνθεί για πρώτη φορά με σαφήνεια και λεπτομερή τρόπο στους φίλους της Ένωσης... Τόσο σε εκείνους που εξακολουθούν να τον αμφισβητούν, όσο και σε εκείνους οι οποίοι τον αντιμετωπίζουν ως την τελευταία πραγματική ελπίδα για τη σωτηρία της αγαπημένης ομάδας τους. Περιμένουμε στο ακουστικό μας..

ΥΓ. Αν τελικά αποφασίσει να προχωρήσει ως το τέλος, καλό θα είναι να επιλέξει σωστά τους συνεργάτες του. Η παρουσία ανθρώπων οι οποίοι έχουν αποδειχθεί πρόσωπα μη αξιόπιστα κι έχουν πάρει αποφάσεις που αποδείχθηκαν επιζήμιες για την ΑΕΚ, καλύπτοντας τους α-μέτοχους-μεγαλομέτοχους, δεν θα λειτουργήσει εποικοδομητικά για την έξωθεν καλή μαρτυρία του. Από καινούργια και άφθαρτα πρόσωπα έχει ανάγκη η ομάδα...