Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή άλλαξε όνομα και διοίκηση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ένα χρόνο πριν, ένα νέο κίνημα γεννήθηκε απο άτομα που μοναδικός σκοπός τους ήταν η αφύπνιση των Ελλήνων, η εκπαίδευση και η προετοιμασία τους ωστε να μπορούν να αμυνθούν υπερ βωμών και εστιών. Ύστερα απο δεκάδες εμπόδια και σκαμπανεβάσματα, 24 ορεινές εκπαιδεύσεις και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής απο τα καθεστωτικά μέσα, διαφάνηκε κάτι που υπέβοσκε απο την αρχή αλλά εμείς αργήσαμε να αντιληφθούμε:
την ολιγωρία του κυρίου Ανεστόπουλου, τέως διοικητή της μονάδας σε ζητήματα που αφορούσαν τη νομική και ηθική υπόστασή της και που προβάλλωντας αμέτρητες δικαιολογίες έθεσε σε κίνδυνο τα μέλη και τη διοίκηση.


Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο της διάλυσης αλλά και του νομικού κωλύματος αποφασίστηκε ο τερματισμός της συνεργασίας με τον κύριο Ανεστόπουλο. Η νέα διοίκηση, νιώθοντας το βάρος που έχει στους ώμους της και έχοντας εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις σε μείζονα ζητήματα, θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει σχέσεις που έχουν διαρρηχθεί απο λανθασμένες κινήσεις. Οι επιθέσεις που δέχτηκαν, για παράδειγμα, απο την Πατριωτική Πολιτοφυλακη οι λέσχες εφέδρων είναι καταδικαστέες απο εμάς διοτι ο σκοπός μας είναι να συνθέσουμε αλλά και να συνδέσουμε ομάδες απο τον π�τριωτικό χώρο σε ενιαίο μέτωπο με άψογη συνεργασία απέναντι σε κάθε αντεθνική κίνηση καθώς και σε οποιαδήποτε προσπάθεια απο εσωτερικούς παράγοντες που θα επιχειρήσουν να πλήξουν την κυριαρχία του Ελληνικού λαού και να στραφούν απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας όσο εκείνες επιτελούν το έργο που έχουν καλεστεί να επιτελέσουν...

Σαν νέα διοίκηση, πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι η ολοκλήρωση της επικύρωσης του καταστατικού μας το οποίο έχει αναλάβει το νομικό μας τμήμα να φέρει εις πέρας ωστε να αποκαταστήσουμε πλήρως την νομική υπόσταση της μονάδας που ο τέως διοικητής τόσο καιρό ανέβαλλε.

Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων και επειδή η ιδέα και υλοποίηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής εκπορεύθηκε απο τον κύριο Ανεστόπουλο, το κίνημά μας θα ονομάζεται στο εξής ''Πατριωτική Πολιτοφυλακή- Φάλλαγγα Ελλήνων'' και ασφαλώς θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με την Ελληνική Οργάνωση Χ, την οποία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια -ιδιαίτερα τον διοικητή της- που με την αμέριστη βοήθειά τους σε αυτή την κρίσιμη καμπή έδωσαν ώθηση στο κίνημά μας.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα ονόματα της νέας διοικήσεως θα αναφέρονται στο καταστατικό μας το οποίο θα αναρτηθεί στο επίσημο ιστολόγιό μας, καθώς επίσης θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ ελπίζοντας στην αποκατάσταση του ονόματός μας.

Έχοντας βαθειά υποχρέωση στον ιδρυτή κύριο Ανεστόπουλο, αλλά εκ διαμέτρου πλέον αντίθετες απόψεις, θα συνεχίσουμε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια πιστοί στην αρχική ιδέα. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
patriotikipolitofilaki.blogspot.com