Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Σε ορεινά βοσκοτόπια της Βόρειας Ελλάδας εργαζόταν ένας υπήκοος Μπαγκλαντές σε ένα μαντρί και έκανε τη δουλειά που ήξερε από την πατρίδα του: να βόσκει κατσίκια.
Οικονομικός μετανάστης αλλά με άδεια διαμονής και όχι με.....
εκείνα τα τραγικά "δελτία αιτήσαντος ασύλου" που έχουν οι περισσότεροι Ασιάτες και που είναι πλαστά στον μεγαλύτερο αριθμό τους αλλά και τυπικώς πλαστά να μην είναι, σίγουρα είναι επί της ουσίας αφού δεν είναι πρόσφυγες για να αιτούνται άσυλο αλλά οικονομικοί μετανάστες που μπήκαν παράνομα στη χώρα.

Εν πάσει περιπτώσει ο μετανάστης αυτός δεν είχε δώσει δικαιώματα τέσσερα χρόνια που τον έχει στη δούλεψή του ο κτηνοτρόφος. Ένα βράδυ που επέστρεφε στο σπίτι ο Μπαγκλαντεσιανός, του επετέθη αιφνιδιαστικά στο σκοτάδι ένας Αλβανός που δούλευε σε άλλον κτηνοτρόφο και τον αιματοκύλησε από το πολύ ξύλο. Αιμόφυρτος σύρθηκε μέχρι το σπίτι και το αφεντικό του όταν τον είδε σε αυτή την κατάσταση τον πήγε στο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κλήθηκε η Αστυνομία, ο δε Αλβανός έγινε άφαντος για να περάσει το αυτόφωρο και ο κτηνοτρόφος που τοναπασχολούσε είπε ότι οι Αλβανοί της περιοχής είναι έξαλλοι με τους Ασιάτες και θέλουν να τους διώξουν γιατί τους προτιμούν οι εργοδότες από τους Αλβανούς. Αυτό ακριβώς ήταν και η αιτία του ξυλοδαρμού του Μπαγκλαντεσιανού!!!!

Τέτοια περιστατικά επιθετικών πράξεων μεταξύ (λαθρο)μεταναστών είναι σε καθημερινή βάση. Η ιστορία αυτή δημοσιοποιήθηκε για να τονιστεί το εξής: ήρθαν οι μετανάστες λαθραία στην Ελλάδα, όσοι πρόλαβαν και εντάχθηκαν στους περίφημους νόμους περί νομιμοποίησης παρανόμων μεταναστών (2001, 2003, 2005, 2008) πήραν νομιμοποιητικά έγγραφα. Οι υπόλοιποι βρίσκονται εδώ είτε με εκείνα τα τραγελαφικά "δελτία αιτήσαντος ασύλου", είτε εντελώς παράνομα, είτε με πλαστά χαρτιά. Στην ουσία όλοι παράνομοι είναι αφού εισήλθαν στην Ελλάδα παράνομα χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Μας κά�ησαν όμως στο σβέρκο και θέλουν και να επιβληθούν σε μια ξένη χώρα που δεινοπαθεί οικονομικά και κοινωνικά εξ αιτίας τους. Με αποτέλεσμα οι παράνομοι να θέλουν να διώξουν τους παρανόμους για να μείνουν οι πρώτοι όντες παράνομοι κι αυτοί.
Δύο γάιδαροι εμάλωναν σε ξένο αχυρώνα!

Καημένη Ελλάδα...

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr