Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Μην βάζουμε στην ίδια μοίρα τον χιτλερισμό με τον Κουφοντίνα»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λάμπρου σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά βίαςΙδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λάμπρου σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά βίας
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Λάμπρου σε σχέση με τα φαινόμενα βίας...

Σχολιάζοντας σε συνέντευξη του στο www.skai.gr τα πρόσφατα περιστατικά βίας από φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής, o κ. Λάμπρου τόνισε «μην βάζουμε στην ίδια μοίρα τον χιτλερισμό με τον Κουφοντίνα», συμπλήρωσε δε πως «η αστυνομία είναι απούσα σε γειτονιές όπως το Πέραμα και παρούσα για να καταστείλει διαδηλώσεις του ελληνικού λαού».
Παράλληλα, επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να διατηρήσει τη χώρα στο ενιαίο νόμισμα με κάθε τίμημα» και συμπλήρωσε πως «η χώρα δε θα μείνει πάση θυσία στο ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμά μας προς έγκριση από την τρόικα. Η δημοκρατία ακόμη υπάρχει. Δεν θα πάμε στη Μέρκελ στη Γερμανία ή τη Γαλλία για να εγκρίνει το επίδομα ανεργίας. Άλλοι τα κάνουν αυτά».
Ο κ. Λάμπρου τόνισε ότι «πρέπει να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της λιτότητας. Πόσο κοστίζουν τα τέσσερα υποβρύχια από τη Γερμανία που πήραμε; τρία δισ. ευρώ. Θα βρούμε χρήματα από τους μη έχοντες λένε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν έχω πληρώσει χαράτσια και ηλεκτρικό».
Εκτίμησε δε, ότι τη Δευτέρα στις 18 Ιουνίου η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα αναγκαστεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση της Αριστεράς για να μην έρθει στην εξουσία η ΝΔ και τα μνημονιακά κόμματα.