Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πάνω από 1.1 εκ. ευρώ στην πρώτη μέρα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Καταρχάς ήταν η πρώτη μέρα και όπως ήταν λογικό δεν έλειψαν τα προβλήματα και η διστακτικότητα του κόσμου, μέχρι να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Συμμαχίας για πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα πρέπει να υπολογίσουμε πως αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα προτιμήσουν να γραφτούν με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή πηγαίνοντας για το εισιτήριο διαρκείας (που θα έχει έκπτωση  50% για τα μέλη) στα γραφεία της ΠΑΕ και της Συμμαχίας.

Επίσης λόγω του προχωρημένου της ώρας (13:00 έκανε ντεμπούτο) αρκετοί φίλοι των πράσινων δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε σε κάποια τράπεζα για να καταβάλουν χρήματα έτσι ώστε να γίνουν μέλη.

Μην ξεχνάμε όμως να αναφέρουμε πως πολλοί έδωσαν χρήματα με τη μορφή δωρεάς, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να γραφτούν μέλη.

Πρέπει να τονίσουμε πως είτε βάλει κάποιος 175 ευρώ, είτε 175.000 ευρώ έχει το ίδιο δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής, γεγονός που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο.

Κλείνοντας η όλη ιστορία θέλει αρκετή υπομονή και σίγουρα μόνο με θαύμα θα μαζευτούν 7-8 εκ. ευρώ μέσα σε 10-15 μέρες, αφού οι εποχές είναι δύσκολες. Και η παραμικρή βοήθεια, όπως τόνισε και ο Γιάννης Αλαφούζος, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Εσείς διαβάστε την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, τα εργομετρικά μέτρα που πέρασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του Σισοκό.