Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΡΥΠΑ PART II

Θυμίζουμε στον κο Κοπάνα αυτό που λέει σοφά ο λαός:γελά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.Μπορεί ίσως τώρα να χαίρεται που τήρησε τις υποσχέσεις του σ΄αυτούς που του ζήτησαν τη 'σεζόν' –όνομα και μη χωριό- αλλά όταν θα΄ρθει η ώρα να ζητήσει ψήφο για το κόμμα του,εμείς θα του κουνήσουμε αρνητικά το δάχτυλο... Να τραβήξει τότε γραμμή στους παραπάνω να του ανταποδώσουν την ΄΄καλοσύνη΄΄. Δε θα΄χει τα μούτρα,φανταζόμαστε,μετά απο τόση κοροιδία στο προσωπό μας να ζυγώσει στην Αγριά και να ζητήσει τέτοιες χάρες.Όχι δα! Θα είναι μεγάλη αναίδεια να σκεφτεί οτι οι άνθρωποι αυτοί που κορόιδεψε –και οχι μόνο- (γνωρίζει πολύ καλά σε ποιο περιστατικό αναφερόμαστε) θα ξεχάσουν εύκολα το ρόλο του στην υπόθεση ΄΄τρύπα΄΄.Να χαίρεται ο Σαμαράς τους συνεργάτες του! Με τέτοιους να στελεχώνει τη ΝΔ και θα δει μεγάληπροκοπή στο μέλλον...  ...

                                                          

Αλήθεια, μπορεί να δώσει δημόσια μια απάντηση? Για ποιο λόγο δεν αρχίζουν άμεσα οι εργασίες,αφού κατά τα λεγόμενα του,η επισκευή της γέφυρας θεωρείται επείγουσα? Στο δρόμο της εκτροπής που εχει μετατραπεί σε εθνική οδο σε λίγες μέρες θα κινούνται μαθητές 5 σχολείων.Θα πάρει το ρίσκο να αφήσει την κατάσταση έτσι? Πως επιτρέπει η Περιφέρεια να χρησιμοποιείται ο πιο πυκνοκατοικημένος δρόμος της Αγρι�ς ως εθνική οδός, κατεβάζοντας αυθαίρετα μπάρες στην παραλιακή που ειναι χαρακτηρισμένη ως εθνικό δίκτυο?

Δεσμεύεται η Περιφέρεια να αποκαταστήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη ζημιά? Να ασφαλτοστρώσει εκ νεου την Εθν.Αντιστάσεως που εχει γεμίσει λακούβες και έχει ανοίξει σε τόσα σημεία? Να αποζημιώσει τον κόσμο σε περίπτωση ατυχήματος η φθορών στα σπίτια?
Οι αγανακτισμένοι κάτοικ�ι της Αγριάς.