Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσσωμοι οι ένστολοι της Μαγνησίας στην αυριανή Πανελλαδική κινητοποίηση [Video]

Νέες κινητοποιήσεις προαναγγέλουν οι ένστολοι της Μαγνησίας, τονίζοντας πως αν χρειαστεί θα σταθούν μαζί με την κοινωνία απένατι από την πολιτεία.

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής ένστολης διαμαρτυρίας και οι ένστολοι του Νομού Μαγνησίας θα βρεθούν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, ώστε να δηλώσουν την αντίθεση τους στα σχεδιαζόμενα μέτρα του Υπουργείου Οικονομικών που προβλέπουν και νέες μειώσεις στους μισθούς τους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Στεργιος Κωσταντάρας ξεκαθάρισε στην κάμερα του e-Volos.gr, πως πρόκε�ται για την αρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σημειώνοντας πως παρά τις μειώσεις και τις ελλέιψεις οι Αστυνομικοί βάζουν μπροστά το φιλότιμο τους και κάνουν ότι είναι δυνατό για να επιτελέσουν το έργο τους, ένα φιλότιμο όμως, που επισήμανε ο Σ. Κωσταντάρας η πολιτεία το τιμωρεί, ακυρώνοντας και εκθέτοντας τους Αστυνομικούς στα μάτια της κοινωνίας.

Τέλος, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την κοινωνία απροστάτευτη, αλλά μαζί με αυτή θα κινηθούν απέναντι στην πολιτεία, αν αυτό χρε! ιαστ εί.

Να σημειωθεί, πως οι ένστολοι της Μαγνησίας θα ξεκινήσουν από τον Βόλο την Πέμπτη στη 13:00 μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου, προκειμένου να βρεθούν στην Πανελλαδική κινοτοποιήση των ένστολων που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 17:30.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Στεργιος Κωσταντάρας.


e-volos.gr