Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε την πληροφορία ότι εξετάζεται μετάθεση των αποφάσεων για τα εργασιακά για τον ερχόμενο Μάρτιο. Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 13.00 η συνάντηση που είχε ο Γιάννης Στουρνάρας...br />
με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς συνεχίζονται οι πυρετώδεις διεργασίες για την οριστικοποίηση των μέτρων που πρέπει να πάρει η Ελλάδα ώστε να εξασφαλίσει την επόμενη δόση από την τρόικα.

Σε δηλώσεις του κατά την έξοδό του ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «μιλήσαμε για τον προϋπολογισμό, βάλαμε τις τελευταίες πινελιές για τα προαπαιτούμενα.

Οπως εκτίμησε, το κλίμα στις επαφές είναι καλό, αλλά αυτό είναι �! �άτι που θα φανεί, ενώ διέψευσε ότι μπορεί να μετατεθούν για το Μάρτιο τα «καυτά» θέματα των μεταρρυθμίσεων στα εργασιακά. «Δεν έχω τέτοια εικόνα», είπε ο υπουργός Οικονομικών και εκτίμησε ότι όλα τα μέτρα θα τεθούν προς έγκριση μαζί την επόμενη εβδομάδα, καθώς «δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν υποχώρησε η τρόικα σε κάποια από τις απαιτήσεις της, ο κ.Στουρνάρας εμφανίστηκε αρνητικός, λέγοντας: «δεν νομίζω».