Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Αναρτήθηκε από Νέα Ανατολικής Αττικής

Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012

oikonomui22 Τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Ιορδάνη Λουίζο επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου. Η συζήτηση που κράτησε περισσότερο από μια ώρα, με τη συμμετοχή και της Αντιδημάρχου κας Πόπης Πατεράκη, επικεντρώθηκε κυρίως σε τέσσερα θέματα επί των οποίων ζητήθηκε και η προσωπική συνδρομή του Βουλευτή.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι γενικότερες εξελίξεις στην τρέχουσα υπόθεση τηςεγκατάστασης του Βιολογικού Καθαρισμού, το πρόβλημα σχετικά με την πυροπροστασία, την ανάπλαση και το καθεστώς των χρήσεων στο Εθνικό Πάρκο Σχοινιά, τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του καθώς και το θέμα των αντικειμενικών αξιών στην 4η Π.Ε. της Νέας Μάκρης, ένα θέμα που «καίει» τους ιδιοκτήτες ακινήτων της συγκεκριμένης Π.Ε. λόγω της ιδιαίτερα υψ�λής τιμής τους, δυσανάλογης και άδικης σε σχέση με όμορες Πολεοδομικές Ενότητες της πόλης.     
Ο κ. Βασίλης Οικονόμου εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του προς το Δήμαρχο και δεσμεύθηκε για την προσωπική του συνδρομή στην επίλυση των θεμάτων που συζητήθηκαν.