Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τα πλάνα του Ζαρντίμ για το ματς με Άρσεναλ

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Πορτογάλο τεχνικό αφορά τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού το κενό του Τοροσίδη αναμενόταν να καλύψει ο Τάσος Παπάζογλου, που τελικά τραυματίστηκε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και θα μείνει εκτός δράσης για 1.5 μήνα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, την τελευταία των Πειραιωτών επί ελληνικού εδάφους πριν την Άρσεναλ, ο Ζαρντίμ δοκίμασε τον Ντιακιτέ ως δεξί μπακ και έτσι όχι μόνο θα βρίσκεται στην "ερυθρόλευκη" αποστολή για πρώτη φορά, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανόν να παίξει.

Όσο για την θέση του τερματοφύλακα, Κάρολ με τον Μέγιερι μάχονται για να υπερασπιστούν την εστία των Πειραιωτών, αφού μπορεί ο Ζαρντίμ να δήλωσε πως στην Ευρώπη θα παίζει ο Ούγγρος, όμως αυτό πιθανότατα να αλλάξει όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε την Δευτέρα τον Χολέμπας αριστερά, τον Κοντρέρας με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, τους Μανιάτη-Ιμπαγάσα στα χαφ και λίγο πιο πίσω τον Μοδέστο, ενώ στην επίθεση ήταν οι Αμπντούν (αριστερά), Φουστέρ (δεξιά) και Μήτρογλου (σέντερ φορ).

Να σημειωθεί πως παίκτης-μπαλαντέρ ήταν ο Δημήτρης Σιόβας, που αρχικά ξεκίνησε δίπλα στον Μανωλά, ενώ στη συνέχεια πέρασε στα χαφ αντικαθιστώντας τον Φρανσουά Μοδέστο.

Αυτά λοιπόν έδειξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση της Δευτέρας, όμως μην ξεχνάμε πως ο Πορτογάλος μπορεί να δει και να δοκιμάσει άλλα πράγματα στο Λονδίνο, αφού μεσολαβεί ακόμη μια προπόνηση.