Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

Μεταξύ άλλων ανιστόρητων καταστάσεων σε ενα ΤΕΙ που θα έπρεπε να είχε κλείσει απο πολλά χρόνια
...αλλά πώς θα ζήσουν τα ψαχνά...όλος αυτός ο κόσμος που δουλεύει εκεί τι θα γίνει?
πρόσφατα τους έβαλαν ...άκουσον άκουσον εταιρία security!
H σίτιση δεν λειτουργεί επειδή λέει δεν έχει δώσει το ανάλογο κονδύλι το υπουργείο
το δε υπουργείο απαντά οτι το....
έχει δώσει!
Μάθημα εργαστήριο Ηλεκτρολογίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ 2 είχαν γραφτεί οι σπουδαστές είχαν παρακολουθήσει και δύο μαθήματα και τώρα τους λένε δεν έχουμε καθηγητή
πάτε για του χρόνου και αφου σταθειτε τυχεροι και το περάσετε θα μπορέσετε να πάρετεΗλεκτρονικά Ισχύος δηλάδη πάτε για δύο χρόνια μετά στην καλύτερη περίπτωση!
Προκειμένου να γραφτούν σε εργαστήριο μαζεύοντε έξω από την αίθουσα από το πρωί με καρέκλες σκαμνάκια πρθκειμένου να πιάσουν μια καλή σειρά προτεραιότητας μιας και δεν είναι σύγουρο οτι θα καταφέρρουν ολοι να εγγραφουν λόγω πληθώρας σπουδαστών..(έχουν μαζευτεί χιλιάδες..χρόνο με το χρόνο..)και οι καθηγητές λίγοι.Ερχεται ο πολυπόθητος καθηγητής το μεσημέρι (πες εναν αριθμό λέει σε όποιον δει μπροστά του...8 πχ λεει... οκ περάστε εσείς εδώ οι οκτώ μέσα ...μα κύριε εγώ είμαι εδώ από τις9 το πρωί για να πιάσω σειρά και θα κυνδυνεύσω να χάσω την εγγραφή?
Τα λόγια είναι περιτά γιαυτό το ΤΕΙ.Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει το μάθημα και παίρνεις τηλέφωνο για να μάθεις.Ε δεν υπάρχει περίπτωση!Ο τρόπος είναι ένας!Να ανέβεις ψαχνά!Για να μάθεις οτι δεν θα γίνει μάθημα!Εδώ δεν παίζουν ανακοινώσεις .δεν παίζουν email ..τίποτα...Όποιος παίρνει πτυχίο απο εκεί είναι ήρωας!

Αναγνωστης