Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ και Καμπιονάτο βλέπουν Ολυμπιακό

Σε αυτή τη κατηγορία βρίσκονται οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι όπως φαίνεται παρακολουθούνται στενά από συλλόγους του Καμπιονάτο, της Πρέμιερ Λιγκ και της Süper Lig (τουρκικό πρωτάθλημα).

Κι όσοι βιαστούν να πουν πως ο Ολυμπιακός έχει στα υπέρ του την εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, να πούμε πως ειδικά στην Τουρκία έχουν να αντιπαρατάξουν αρκετά χρήματα (παράδειγμα ο Σνάιντερ της Ίντερ).

Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο και ξένα ΜΜΕ, Φούλαμ και Στόουκ ενδιαφέρονται για τους Μήτρογλου και Τοροσίδη, με τον τελευταίο ωστόσο να περιμένει κάτι καλό από ιταλική ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός των δυο τους, Τζιμπούρ, Αμπντούν και Σιόβας είναι στο στόχαστρο ομάδων, με τον πρώτο, όπως είπαμε, να μπορεί να υπογράψει δίχως όφελος για τον Ολυμπιακό (εκτός κι αν φύγει τον Γενάρη), ενώ είναι δεδομένο πως ψάχνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο μιας και σε λίγο καιρό κλείνει τα 29 του χρόνια.

Βέβαια καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά του παίκτες που έχουν συμβόλαιο τουλάχιστον για ενάμιση χρόνο ακόμα, από την άλλη βέβαια όσο Τζιμπούρ και Τοροσίδης δεν υπογράφουν στον Ολυμπιακό, τόσο θα απομακρύνονται.

Διαβάστε επίσης: Στην αποστολή ο Αμπντούν, "Σκάει" πρόταση για τον Σιόβα, Διπλό "όχι" για Μήτρογλου, Τζιμπούρ