Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Φορναρόλι ο έκτος!

Ώρες μετράνε στον Παναθηναϊκό για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φορναρόλι, ο οποίος αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μπρούνο Φορναρόλι θα αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, όπως όλα δείχνουν, αφού ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Νασιονάλ, στην οποία εν τέλει ανήκουν τα δικαιώματά του.

Στην ΠΑΕ τονίζουν επίσημα πια πως το θέμα του έχει τελειώσει και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα την Δευτέρα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος άσος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, όπου και ενημερώθηκε για την θετική εξέλιξη τη� υπόθεσής του και περιμένει από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να του στείλουν τα αεροπορικά εισιτήρια, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Τέλος, αν όλα πάνε καλά, το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο Ουρουγουανός άσος αναμένεται να βρεθεί στο Σάλτσμπουργκ και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr