Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλάζουν όλα στην εκτέλεση του 52χρονου ιερέα [νεο ΒΙΝΤΕΟ]


Αλλάζουν όλα τα δεδομένα στην εν ψυχρώ εκτέλεση του 52χρονου ιερέα, στην Κρέστενα Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, οι δράστες τον πυροβόλησαν....



5 φορές και μάλιστα πισώπλατα! Το κίνητρο της ληστείας αποτελεί μυστήριο για την ΕΛ.ΑΣ. αφού δεν είχε χρήματα επάνω του. Είχε πάει με τη γυναίκα του βόλτα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου πλήρωσαν και κάποιους λογαριασμούς.

Κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους για την Ζαχάρω, όπου και έμεναν αλλά και για να τραβήξουν χρήματα. Κάποια στιγμή, σταμάτησαν σε πάρκινγ, παραπλεύρως του δρόμου, λίγο μετά την Κρέστενα. Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει την φυσική της ανάγκη. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν οι κρανοφόροι οι οποίοι πυροβόλησαν πισώπλατα 5 φορές τον ιερέα, τη στιγμή που είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού! Αμέσως μετά ανέπτυξαν ταχύτητα κι εξαφανίστηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Οι έρευνες της αστυνομίας, μέχρι στιγμής, κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι, και παρά τα μπλόκα που έχουν στήσει στους δρόμους δεν έχουν εντοπίσει καμία μηχανή ή οδηγούς που να ταιριάζουν με τα στοιχεία των περιγραφών που έχουν.

Σύμφωνα με patriwnews.gr, ο 52χρονος ονομάζεται Αθανάσιος Αυγερόπουλος. Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, στην ορεινή Φωκίδα, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του άτυχου ιερέα που ήταν άριστος οικογενειάρχης ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά. Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά.

Δείτε το βίντεο από το patrisnews.gr