Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισε η προετοιμασία για Λετονία

Στο φινάλε πραγματοποιήθηκε και ένα υποτυπώδες διπλό, στο οποίο ο Πορτογάλος φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την 11άδα του πρώτου αγώνα. Στην ομάδα που αμυνόταν ήταν οι Καρνέζης στο τέρμα, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος στην άμυνα και ο Κατσουράνης μπροστά τους, ενώ επίθεση έκαναν η Μαλεζάς, Νίνης, Φορτούνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και φορ ο Μήτρουλου.

 

Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Σιόβας και Χολέμπας δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής τους στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό. Μαζί τους έτρεξε και ο Φάνης Γκέκας.

 

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε την εμφάνισή του στα μισά της προπόνησης και έκανε τρέξιμο. Μόνο όμως δύο γύρους λόγω οσφυαλγίας, η οποία τον ταλαιπωρεί από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Σέλτικ.

 

Απόντες από την προπόνηση οι Αθανασιάδης, Γλύκος Δημούτσος και Τζιόλης, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Τρίτης μετά τις συλλογικές υποχρεώσεις τους.

 

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά ενόψει Λετονίας (07/09), οι Μαλεζάς και Σιόβας μίλησαν στους εκπροσώπους τους Τύπου. Διαβάστε τι είπαν.