Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν σκοράρουν οι επιθετικοί

Οι πράσινοι λοιπόν έχουν δώσει έξι επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Σε αυτά κανείς από τους στράικερ του δεν έχει σκοράρει!

Φορναρόλι, Τοτσέ και Πετρόπουλος, παρότι έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες, παραμένουν "άκαπνοι", κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει άμεσα στον προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Επιθετικά βέβαια οι πράσινοι έχουν πετύχει επτά γκολ σε έξι ματς, όμως τα πέντε από αυτά μπήκαν στα δυο πρώτα ματς με την Μάδεργουελ των πολλών προβλημάτων.

Οι αγώνες, οι σκόρερ και ο χρόνος συμμετοχής

Μάδεργουελ - Παναθηναϊκός: 0-2 (Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας)

Παναθηναϊκός - Μάδεργουελ: 3-0 (Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Σισοκό)

Μάλαγα - Παναθηναϊκός: 2-0

Παναθηναϊκός - Μάλαγα: 0-0

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: 0-1 (Βύντρα)

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1 (Βελάσκες)

--------------------------------------------------

Φορναρόλι: 5 ματς, 282 λεπτά

Τοτσέ: 5 ματς, 245 λεπτά

Πετρόπουλος: 3 ματς, 119 λπτά

Έρχονται τα πρώτα χρήματα

Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να μπουν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ στα ταμεία του Παναθηναϊκού. Αυτά θα είναι το 2.1 εκ. ευρώ από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη συνέχεια θα γίνει έλεγχος από την ΟΥΕΦΑ, κι αν όλα είναι καλά, θα δοθεί ένα επιπλέον ποσό.

Τέλος αυτή την εβδομάδα θα εξετασθούν περιπτώσεις μεσοεπιθετικών για το "τριφύλλι", κι αν βρεθεί κάτι οικονομικό θα γίνουν οι πρώτες επαφές.

Εσείς διαβάστε: Μια ενδεκάδα απόντες στον Παναθηναϊκό, Φερέιρα: "Ξυπνήστε, δεν είναι εικόνα αυτή", Φορναρόλι: "Θέλω το πρωτάθλημα", "Έδεσε" τον Καπίνο έως το 2016 ο Παναθηναϊκός, Έξαλλοι οι παίκτες του ΠΑΟ με διαιτησία. Δείτε τι έλεγαν/a>, Ρεπό 48 ωρών στον Παναθηναϊκό.