Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η Grace Kelly δεν ήταν άγγελος

Στις 13 Σεπτεμβρίου ( άλλοι υποστηρίζουν στις 14) 1982, το Μονακό και όλη η βασιλική κοινότητα της γης, θρήνησε το θάνατο της πανέμορφης Grace Kelly, της γυναίκας που από ηθοποιός του Hollywood κατάφερε να γίνει πριγκίπισσα.
Η κομψότητά της και η θυληκότητά της ήταν εκείνα που την κατέταξαν στη κορυφή της λίστας και επέτρεψαν στο όνομά της να μπει στη σφαίρα του μύθου.
Ήταν όμως ο άγγελος που όλοι πίστευαν; Διαβάσαμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή της και σας τις μεταφέρουμε. Ο τίτλος "Μυστικά και ψέματα" μάλλον ταιριάζει γάντι.
" Η εικόνα της γλυκιάς πριγκίπισσας διαλύθηκε όταν κυκλοφόρησε η βιογραφία που αποκάλυπτε τη σκοτεινή της πλευρά.
Λίγες ώρες μετά τα βραβεία Όσκαρ του 1955, η Grace "κοιμήθηκε"  με τον Marlon Brando.
Γνώριζε με ποιο τρόπο θα πεθάνει αφού είχε αδυναμία στο αλκοόλ και δεν μπρορούσε να το ελέγξει.
Επιθυμούσε η κόρη της Καρολίνα να παντρευτεί τον 16χρονο πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας, αλλά το ειδύλλιο δεν αναπτύχθηκε ποτέ.
Είχε αδυναμία στους άντρες, ενώ δεν δίσταζε να απατά τον πρίγκιπα Rainier κατά καιρούς.
Άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον όταν  ρωτήθηκε πόσους άντρες είχε αποπλανήσει η Grace, απάντησε: " Όλους. Μπορεί να φορούσε λευκά γάντια αλλά δεν ήταν άγγελος".
Διατηρούσε σχέση με το σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής Frank Sinatra, για χρόνια. Ο ίδιος είχε πει ότι η Grace ήταν το κορίτσι των ονείρων του.
Ανάμεσα στους εραστές της συγκαταλέγονται ο ηθοποιός Tony Curtis, ο άσος του τένις, Sidney Wood, ο Βρετανός παραγωγός, Anthony Havelovk και ο μουσικός Richard Boccelli".

Πηγή: Glam
enikos.gr