Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Λέει το «ναι» ο Τoροσίδης

Έτοιμος να δεχτεί την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του φαίνεται πως είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, στη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Στο τέλος του φτάνει όπως όλα δείχνουν το σίριαλ της παραμονής του «Τόρο» στον Ολυμπιακό και αυτό θα είναι εκτός απροόπτου θετικό. Εντός των προσεχών ημερών επίκειται συνάντηση του διεθνούς μπακ με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», όπου και αναμένεται να δώσει τη θετική του απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση, όπως αναφέρει το «Goal».

O Μαρινάκης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη ή την Παρασκευή και ακολούθως θα δρομολογηθεί το τετ α τετ με τον αρχηγό των πρωταθλητών, ο οποίος και δείχνει να έχ�ι αποφασίσει ότι θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά την πρόταση των «ερυθρολεύκων», αφορά σε διετές συμβόλαιο, με τις «καθαρές» αποδοχές του παίκτη να φτάνουν στις 700.000 ευρώ, τη στιγμή ωστόσο που προβλέπονται και κάποια μπόνους.

www.gazzetta.gr