Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Παραγγελία για Φασόλια Γίγαντες, Ρύζι, Πορτοκάλια, Κρεμμύδια, Αλεύρι και Απορρυπαντικά - Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σας ενημερώνουμε ότι από χθές Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φασόλια Γίγαντες, Ρύζι Καρολίνα-Κίτρινο-Νυχάκι, Πορτοκάλια Μέρλιν και Κοινά-Χυμού, Κρεμμύδια, Αλεύρι και Απορρυπαντικά. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το α�όγευμα).
Προέλευση - Τιμές Προϊόντων
- Φασόλια Γίγαντες φετινής σοδειάς από την Καστοριά στην τιμή των 3,5 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 2 κιλών (7 ευρώ/2κιλο) - παραγωγός Κωνσταντινίδης Βασίλειος....

- Ρύζι Σερρών (συσκευασία 5 κιλών) φετινής σοδειάς από την Ε.Α.Σ. Σερρών:
Ρύζι Kαρολίνα με τιμή 1 ευρώ/κιλό (5 ευρώ/5 κιλά)
Ρύζι Κίτρινο με τιμή 0,90 ευρώ/κιλό (4,5 ευρώ/5 κιλά)
Ρύζι Νυχάκι με τιμή 0,90 ευρώ/κιλό (4,5 ευρώ/5 κιλά)
- Πορτοκάλια «Ναβέλ» (Μέρλιν) για φαγητό και χυμό φετινής σοδειάς από την Σπάρτη, στην τιμή των 0,35 ευρώ/κιλό, σε σακούλα των 8 κιλών (2,80 ευρώ/8κιλο) - παραγωγός Καρμοίρης Ιωάννης.
- Πορτοκάλια Κοινά για χυμό φετινής σοδειάς από την Σπάρτη, στην τιμή των 0,3125 ευρώ/κιλό, σε σακούλα των 8 κιλών (2,50 ευρώ/8κιλο) - παραγωγός Καρμοίρης Ιωάννης.
- Κρεμμύδια κόκκινα χειμερινά φετινής σοδειάς από τα Φάρσαλα σε συσκευασία δίχτυ 6 κιλών και τιμή 0,25 ευρώ/κιλό (1,50 ευρώ/6κιλο) - παραγωγός Φλώρος Ευάγγελος.
- Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) από τους Μύλους Κουτσιαρή Κατερίνης, στην τιμή των 0,60 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών, που φέρει για πρώτη φορά το λογότυπο "Χωρίς Μεσάζοντες".
Αλεύρι μαλακό υψηλής ποιότητας για μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών συνταγών, ιδανικό και για λευκό σπιτικό ψωμί. Παράγεται από επιλογή μαλακών σιταριών Μακεδονίας.
- Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) από τους Μύλους Κουτσιαρή Κατερίνης, στην τιμή των 0,65 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών.
Κίτρινο φίνο σιμιγδάλευρο με χαρακτηριστικό σταρένιο άρωμα, χρώμα και γεύση. Ιδανικό για παραγωγή παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού. Παράγεται από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια Θεσσαλίας.
Απορρυπαντικά από την ελληνική εταιρεία «Έψιλον Ελλάς» στην Πιερία:
- Υγρό Πιάτων με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)
- Μαλακτικό Ρούχων με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)
- Χλωρίνη Παχύρευστη με τιμή 3 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)
- Πλήρης Σκόνη πλυντηρίου σε συσκευασία 8 κιλών (81 μεζούρες) προς 11 ευρώ, η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον (περισσότερο από το 90% των συστατικών της είναι βιοδιασπώμενα).
- Υγρό Γενικής Χρήσης με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)
- Υγρό Καθαρισμού Τζαμιών με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)
Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
- Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου
www.anwsi.gr