Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ποιά σχολεία είναι κλειστά και ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί


Kλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία του δήμου Διονύσου και των δημοτικών διαμερισμάτων Πεντέλης, Νέας Πεντέλης, Αγίου Στεφάνου κλπ καθώς και τα Αρσάκεια Εκάλης. Δε θα ανοίξουν επίσης τα σχολεία σε Βίλλια, Ερυθρές και Χασιά.
Στη Δυτική Μακεδονία, τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 09:00 και στα Γρεβενά στις 9:30.

Σύμφωνα με τον Δήμο Θηβαίων:

- Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων, εκτός του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δομβραίνας, θα είναι κλειστά.
- Τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Θηβαίων ενδέχεται να λειτουργήσουν από τις 9:30 και μετά, όμως μέχρι τις 9:00 θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Λόγω χιονόπτωσης και ομίχλης έχει κλείσει ο περιφερειακός της Πεντέλης, από το 414 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο, καθώς και η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ προς το Καζίνο.

Κλειστή και η λεωφόρος Διονύσου, από το χωριό Ανατολή προς Διόνυσο, ενώ με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου-Αγ. Μερκουρίου στον Ωρωπό.

Κλειστή για τα βαρέα οχήματα είναι η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Θηβών, από το 4ο χλμ προς Θήβα, με αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία για τα ΙΧ αυτοκίνητα.
Στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι χαμηλές, αλλά για την ώρα η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, στο νομό Πέλλας, αλλά και στους νομούς Φλώρινας και Γρεβενών γίνεται χωρίς προβλήματα. Το ίδιο και στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας.

Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, ενώ ανοιχτός είναι ο δρόμος από τη Νάουσα, προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.


newsit.gr