Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς να προσέχουν για την ζωή τους ως την στιγμή που θα βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Λαικό ξεσηκωμό, μετά από 3 χρόνια ταπεινότητας και αυτοκτονιών, προκαλεί η ολομέτωπη επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στην διαπλοκή. 
 

Οι Έλληνες πολίτες, στο πρόσωπό του, βλέπουν επιτέλους έναν ηγέτη αποφασισμένο να συγκρουσθεί με τα τζάκια των Ελλήνων ολιγαρχών που δεκαετίες τώρα ασελγούν πάνω στην αξιοπρέπεια και την αισθητική μας, σε αγαστή συνεργασία με τους κολλητούς τους διαπλεκόμενους και νοσηρούς πολιτικούς....



Επίθεση, επίθεση, επίθεση. Αυτός είναι ο μονόδρομος του Αλέξη Τσίπρα που οδηγεί στην εξουσία- με ένα ιλιγγιώδες ποσοστό όπως πολύ σύντομα θα μεταφρασθεί η οργή του λαού- απέναντι σε μια κυβέρνηση που έχει υποταγεί πλήρως στην γερμανική διαπλοκή και εκχωρεί τα πάντα στους Γερμανούς και τους εδώ αχυρανθρώπους τους, ακόμη και τις Τράπεζες. Αντί η κυβέρνηση να αφήσει χώρο στους Έλληνες τραπεζίτες να ανασάνουν και να δώσουν οξυγόνο στην Οικονομία, παραδίδει τον έλεγχο των τραπεζών στον Σόιμπλε.


Μόνο που οι εκβιασμοί και οι απειλές του κυβερνητικού ασκεριού που βουλιάζει στην μπόχα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ τελειώνουν.


Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται με φόρα στην εξουσία και για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση ένα κόμμα της αριστεράς θα πάρει τις τύχες του λαού στα χέρια του. Έναν λαό που περιμένει και υπομένει ως την στιγμή της παραδειγματικής τιμωρίας των πολιτικών καθαρμάτων αλλά και των διαπλεκόμενων νταβατζήδων οι οποίοι μας οδήγησαν σ΄αυτό το κατάντημα.


Καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να χτυπάει σαν χταπόδι το συστημικό παρακράτος δίχως έλεος ως την στιγμή που σαν φοβισμένα ανθρωπάκια οι σημερινοί δήθεν πανίσχυροι εξουσιαστές θα ικετέψουν έλεος και τότε είναι που πρέπει να αφεθούν να σαπίσουν στις φυλακές.
Ως εκείνη την λυτρωτική, απελευθερωτική στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς πρέπει να προσέχουν για την ζωή τους. Ακόμη και το νερό που πίνουν. Η όταν ο οδηγός τους σταματάει στα φανάρια. Να αλλάζουν συχνά διαδρομή. Το σύστημα είναι πολύ βρώμικο και τα συμφέροντα τεράστια, ενώ το παρακράτος είναι εδώ, ολοζώντανο.  Καλούμε τον Τσίπρα και τον Παπά να είναι φειδωλοί στις πληροφορίες που δίνουν για την καθημερινότητά τους ακόμη και τις μετακινήσεις τους. Να προσέχουν ως την στιγμή που θα αρπάξουν τον ταύρο από τα κέρατα και θα συντρίψουν τον υπόκοσμο της μεταπολίτευσης: Επίθεση, επίθεση, επίθεση....

Νικολό Μακιαβέλι

kourdistoportocali