Σαφώς και το ήξερε αλλά ηταν σίγουρη πως την είχαν σταματήσει στο Σύνταγμα τα Χριστουγεννα για ενα τεστ που αφορουσε την ανακύκλωση. Είχε απαντήσει σωστά για τα υλικά που ανακυκλώνονται στους μπλέ κάδους, και μέσα σε αυτά ήταν και το γυαλί. Τα γυάλινα μπουκάλια. Στους μπλε κάδους. Είχε μάλιστα κερδίσει και έναν οικολογικό μπλε χριστουγεννιάτικο σκούφο γι αυτό της το επίτευγμα. Αναρωτήθηκε αν άκουσε καλά για τα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ. Αν και προερχόταν απο άλλο Πανεπιστημιακό ίδρυμα, την είχε επισκεφτεί πολλάκις, με τον δέοντα σεβασμό.
Η ανακύκλωση πάει καλά στην Ελλάδα, η ευαισθητοποίηση του κόσμου έχει αυξηθεί αλλά η μεταμφίεση των εμπόρων της παραοικονομίας σε οικολόγους μπλέ, ξεπέρασε καθε φαντασία, ακόμα και την πιο οικολογική. Δεν την ενδιέφερε διόλου το πολιτικό μίξερ, που άρχισε να ανακατέβει δηλώσεις, στάσεις και αντιλήψεις απο το σπίτι του καθενός στον κάδο, απο τον καδο στην Πατησίων και τούμπαλιν. Αυτο που περιστρεφόταν στο μυαλό της κυρίως ήταν η παρουσίαση των δεδομένων, data-input-output. Στο πλυντήριο των εντυπώσεων μια παράνομη και επιβλαβής δραστηριότητα, βρέχεται, εξαγνίζ�ται, βάφεται λευκή και εξαφανίζεται από την πιο αναζωογονητική διαδικασία, την ''ανακύκλωση'' του πανεπιστημιακού ασύλου.
Ποιό είναι το συμπέρασμα; Οutput available. Μιλάνε για πλυντήριο και όχι για κάδο. ''Μα και το πλυντήριο έχει κάδο'' θα πουν και εγω θα συμπληρώσω, ''δεν είναι μπλε''. Αυτή η υπόθεση μυριζει από μακριά πεφωτισμένη ιδιοτέλεια. Αχ, και να εμφανιζόταν ανάμεσα στα μαϊμού Gucci και τα μπουκάλια ανακύκλωσης αυτό το αόρατο χέρι του Άνταμ Σμιθ!