Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Voliotaki 2013-01-07 09:10:00

Προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φλερτάρει με τη ΔΗΜΑΡ και συναντήθηκε με τον Κουβέλη!

Ξεκίνησε από γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Για πολλούς μέχρι αυτά τα αξιώματα έπρεπε να φτάσει αλλά εκείνος τα κατάφερε και αναρριχήθηκε!

Όταν είδε οτι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διαδοχή του Ανδρέα προσκολλήθηκε, λόγω της Νόρας και του Νάσου, στο άρμα του Αρσένη.

Όταν είδε οτι εκεί δεν είχε πολλή...δόξα, κατηφόρισε στην πλευρά της Βάσως...
 Κι από εκεί που
ήταν, στο μεταξύ, αντιδήμαρχος κατάφερε να γίνει και "χαλίφης στη θέση του χαλίφη".
Ακολούθως έγινε βέρος Σημιτικός κι όταν ήλθε η ώρα του Γιωργάκη, μετεξελίχθηκε σε Παπανδρεϊκό. Όταν το άστρο του ΓΑΠακλα του καραμπουζουκλή και του ανοιχτομάτη έδυε, προσκολλήθηκε, μαζί με τον Μίλτο, τον επιλεγόμενο Γύπα (από τη... γαλλική μύτη που διαθέτει) στο Βενιζελιστάν. Τώρα που βλέπει οτι ο ευτραφής οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στα βήματα της... ΕΔΗΚ, προσεγγίζει τον Κουβέλη, στο άρμα του οποίου προσδέθηκε πρώτος ο εξ απορρήτων του σε τοπικό επίπεδο, ο Θοδωράκης ο εργασιομανής.
Των Θεοφανείων το μεσημέρι, ο δήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του (καταργηθέντος από τον Μπένι) Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασκούνης ήταν το μόνο στέλεχος άλλου κόμματος που πέρασε από την Αγίου Κωνσταντίνου για να ευχηθεί στον κυρ Φώτη για την ονομαστική του εορτή.
Και μην αρχίσει τώρα τις δικαιολογίες οτι πήγε με τη θεσμική του ιδιότητα, αυτή του προέδρου της ΚΕΔΕ. Γιατί, και ο Σγουρός πρόεδρος της ΠΕΔΕ είναι και ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, αλλά δεν ήταν εκεί...