Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο ΒλάσηςΤσάκας στη φωτό-αίνιγμα με την Νταϊάνα!

Η επίμαχη φωτογραφία του Βλάση Τσάκα που στο πίσω μέρος γράφει «Θα καταθέσω τα χρήματα για την αγορά της Liverpool τη Δευτέρα. Για να θυμόμαστε πάντα αυτό το διήμερο. Με αγάπη Vlassis»Η επίμαχη φωτογραφία του Βλάση Τσάκα που στο πίσω μέρος γράφει «Θα καταθέσω τα χρήματα για την αγορά της Liverpool τη Δευτέρα. Για να θυμόμαστε πάντα αυτό το διήμερο. Με αγάπη Vlassis»

Ενώ τα «δημοσιογραφικά λαγωνικά» της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσουν τον μυστηριώδη άνδρα πάνω στον οποίο ακουμπά με τόση εμπιστοσύνη η Νταϊάνα, θα αρκούσε μια ματιά στις αθλητικές εφημερίδες των τελευταίων ημερών, για να διαπιστώσουν ότι χωρίς καμμιά αμφιβολία, πρόκειται για τον παρα λίγο αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βλάση Τσάκα!

Πρόκειται όπως όλα δείχνουν για μια άγνωστη πτυχή του παρελθόντος του έλληνα παράγοντα, ο οποίος, υπήρξε μέλος του διεθνούς Τζετ-Σετ και κοσμοπολίτης, πριν τον κερδίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αφιερωθεί σε αυτό.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν, να ήταν ο Τσάκας αυτός, που με την ιδιότητα του «Έμπιστου Βαθύπλουτων Αράβων», μεσολάβησε λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του με την πριγκίπισσα και να την γνώρισε στον Ντόντι Αλ Φαγιέντ, όταν εκείνος δεν προλάβαινε να ασχοληθεί πλέον μαζί της, γιατί ήταν αναμενιγμένος στην πώληση της Μάντσεστερ Σίτι στον σεϊχη του Κατάρ. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι αν και τόσο κοντά στην Νταϊάνα, ο Βλάσης Τσάκας, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά της για να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Και αυτό δείχνει αφ' ενός το είδος του ευγενούς ιπποτισμού που τον χαρακτηρίζει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ξέρει να διαφυλάσσει την ιδιωτικότητά του, παρά την δημοσιότητα που απολαμβάνουν οι διάσημοι και βαθύπλουτοι φίλοι του. Ακόμα και όταν τους κάνει τη χάρη να τους εκπροσωπεί.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

ένα άρθρο των πρωταγωνιστών